• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sil
,nie mysl nagatywnie,w ciazy to normalne miec roznego rodzaju dolorini,ja milam skurcze przy oby dwoch ciazach juz od 5 misiaca,i to czeste i nie raz bolesne...do dawki eutiroxu doszla do 100mcg,bo to zalezy od wagi..ja procz tego od 21 tyg,plamilam 3-4 razy w miesiacu...
dobrze ze przyspieszylas wizyte,bedziesz spokojniejsza,zobaczysz ze wiadomosci beda pomyslne(a moze bedzie juz widac kto sie w brzuszku chowa?)
a co do chorob ,odjawow, to sie nie przejmuj,po pierwszym bronchite ,lub otite(oby jak najpozniej),szybciutko nauczysz sie rozpoznawac choroby..
strega,a matti ma jeszcze goraczke?ten pediatra to z aslu?
ja tylko 2 razy poszlam z Ale do prywatnego,wlasnie po takich powtarzajacych sie chorobach(co 2 tygodnie,10 dni)wedlug ciebie godny zaufania
luczka ja juz skonczylam prasowanie i biore sie za obiad

reklama
Anika, to z ASL'u pediatra, ale ja juz zmienialm pediatre..nasz to juz drugi ..najpierw mialam taka pipe co sie zza biurka nie ruszla i nawet nie raczyla myc rak miedzy jednym i drugin dzieckiem a z punktualnoscia wizyt to porazka u niej byla. Ten jest dosc szybki, ale konkretny i pracowal dlugie lata w szpitalu w como i jak otowrzyl ambulatorium to podbno byly kolejki zeby sie do niego przepisac. Ja zmienilam w czerwcu..i juz bez kolejki bylo.
Sam lekarz jest bardzo sympatyczny i coeszy sie dobra opinia. a do tego ma 5ro dzieci ..chyba 2 naturaknych i 3 adopcyjnych. Wlasnie wpadl mi w oko artukul
Associazione La Famiglia

On clay czas mnie uspakaja, bo widzi jaka jestem zestresowana tymi chorobskami Mateusza...mowi,ze neistet dzieci zlobkowe w pierwszym roku tak maja..ale ze mateusz jest silny i nie ma co sie niepokoic..wyjdzie i z tego ...ale kiedyyyy???? ( to juz moje pytanie)

sicilpol trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok, na forum majowek na gazecie tez kilka dziewczyn niedawno sie skarzylo na takie napinanie brzucha, mi sie wydaje, ze ja tez czasem mam, ale bez bolow co prawda, od pewnego momentu to na pewno jest normalne, ze macica cwiczy
jakby co u zadnej z nich nie znalezli skracajacej sie szyjki, dostaly tylko magnez do lykania, wiec pewnie u Ciebie tez wszystko ok, trzymam z calej sily kciuki! Ale dobrze ze masz wizyte. Powodzenia!

agatka szczesliwej podrozy i udanego pobytu w Polsce

strega ech, zdrowka, moj Miko tez w nocy kaslal bez przerwy i dzis zostal z mezem w domu, wlasnie pisali, ze pojawil sie teraz katar, na szczescie zadnej goraczki na razie nie ma, zobaczymy...
zdrowka dla Matiego!!!

ja tez mialam ciezka noc i ledwo trzymam oczy otwarte...

strega,jezeli ufasz pediatrze to badz spokojna,moj Ale nie chodzil do zlobka a tez byl non stop chory,
a tak z ciekawosci ,jak ma na imie?matteo,mattia,czy po polsku mateusz?
mi juz zmeczenie przeszlo,wkrecilam sie w wir i nie czuje sie juz senna
sil ,kiedys pisalas cos na temat ogrzewania ze masz pecha itp...
nie pamietam dobrze,teraz jakie macie problemy z ogrzewaniem?
eve ,chrapiesz jeszcze?
kosmitka,ale miko musial byc zadowolony ,ze nie musi isc do szkoly,ze moze posiedziec w domku ze swoim papi

Ostatnia edycja:
anika hehe, wiesz co strasznie nas zaskoczyl, bo jak mu powiedzialam, ze jest chory i zostanie z tata w domku, to zaczal plakac, ze chce isc do scuola z Antosiem, no i go ubralismy i wsadzilismy w samochod (wiedzielismy, ze przed scuola wymieknie ;-)) i juz nawet z samochodu nie chcial wychodzic i wrocil z tata do domu :-)

haha,niesamowity miko...
juz sobie wyobrazam cala sytuacje,
jak dobrze pamietam to miko jest tym co nadrabia za siebie i brata...?
a moze alex go pobije,ale bedziesz miala ubaw...

o nie anika, ja zamawiam drugiego Antosia :-)
ale wczoraj mnie Miko rozczulil, bo ogladal kawalek tego filmu z USG i jak zobaczyl wierzgajaco nozke brata to zaczal glaskac monitor z taka slodziakowa minka :-)

Anika, Mateusz...w akci urodzenia i wszystkich dokumentach polski i wloskich Mateusz. No ale wiadomo wszyscy go wolaja roznie ..my w domu Mati...albo normalnei Mateusz...w zlobku Mateusz, Mati, Mate

o nie anika, ja zamawiam drugiego Antosia :-)
ale wczoraj mnie Miko rozczulil, bo ogladal kawalek tego filmu z USG i jak zobaczyl wierzgajaco nozke brata to zaczal glaskac monitor z taka slodziakowa minka :-)
sweet :-)))

reklama
Jak ja kocham takie scenki:-), dolcissimo Miko!!
Moj tato wczoraj mial zabieg na zacme i wrócil do domu z zaklejonym okiem, oczywiscie Patryk dal mu od razu szpade i stwierdzil, ze ma dziadzia pirata:-D, i caly czas chodzi o daje mu buziaki w oko.
Sicilpol trzymam kciuki, by wszystko bylo ok, inaczej byc nie moze;-). Ja tez tak czasami odczuwalam takie lekkie napinanie brzucha, ale gin twierdzil, ze to normalne, wiadomo, ze zawsze lepiej pojsc do lekarza, zobaczysz wszystko
bedzie dobrze.
Agatka juz pewnie w podrozy, milego pobytu w ojczyznie. Dzisiaj tutaj tez pieknie, slonko swieci, stad z rana wyrwalismy z malym na spacer, trzeba korzystac poki nie zacznie znowu padac.
Anika, Luczka, teraz ja sie zabieram za prasowanie, uzbieralo sie troszke tego wiec ide pomachac zelazkiem:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry