sicilpol
Ma-Ma!
Witajcie 
Ja dzis od rana w ferworze prania, bo wyszlo slonce i trzeba je dobrze wykorzystac ;-)
Luczka- duzo zdrowka dla Lorenzo! jak maly reaguje na inhalacje?
Kosmitka- u mnie czuc juz od 3tygodni, przedtem to byly taki laskotania (lekarz potwierdzil, ze to nozkami mi wywijal) a od wczoraj pukania mam, ale takie niesmiale i jak tylko dotkne, to ucisza sie, hihih chyba jeszcze nie wie o nas ;-)
Miedzy nami jest chyba miesiac roznicy, prawda? Mi w czwartek lekarz poweidzial ze za 10dni pozegnam sie z laskotaniem i przywitam kopy
Ogolnie maly jest straaaasznie ruchliwy, chyba po tacie ;-)
Odwazny Miko
Ja dzis od rana w ferworze prania, bo wyszlo slonce i trzeba je dobrze wykorzystac ;-)
Luczka- duzo zdrowka dla Lorenzo! jak maly reaguje na inhalacje?
Kosmitka- u mnie czuc juz od 3tygodni, przedtem to byly taki laskotania (lekarz potwierdzil, ze to nozkami mi wywijal) a od wczoraj pukania mam, ale takie niesmiale i jak tylko dotkne, to ucisza sie, hihih chyba jeszcze nie wie o nas ;-)
Miedzy nami jest chyba miesiac roznicy, prawda? Mi w czwartek lekarz poweidzial ze za 10dni pozegnam sie z laskotaniem i przywitam kopy

Ogolnie maly jest straaaasznie ruchliwy, chyba po tacie ;-)
Odwazny Miko

mam nadzieje ze dane mi bedzie jeszcze kiedys poczuc kopniaczki drugiego malenstwa;-)

mieszkamy na Toscanie ,szukam kogos z okolic do zaprzyjaznienia sie,moze tutaj kogos znajde??!!poza tym mam tutaj rodzinke mame,siostre i ciotunie:-)pozdrawiam cieplutko