• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

sil jest i na sycyli ,tylo ze kazdy region na swoj przedzial zarobkowy ustalony,dlatego pytalam ivi jaki byl u nich?i nie wiem czy tym razem to isee,ise czy dochod roczny biora pos uwage,powinno to byc okolo 500 euro,czas na to jest do 31 sycznia ,tak jak pisala ivi(dla dzieci urodzonych w 2011 roku),dla waszych dzieci , ktore urodza sie w 2012 jeszcze nic nie wyszlo ale powinno cos wyjsc...
luczka ,giulio zaczal chodzic jak mial 11 miesiecy,teraz lata juz jak mala wyscigowka,jeszcze do niedawna pomagal sobie raczkowaniem ale od jakis 3 tygodni ani razu na tylek nie usiadl
sil,ty jako kto figurujesz?bezrobotna,na maciezynskim?zalezy zawsze od zarobkow ale dla bezrobotnych daja okolo 1500 eu,jednorazowo..

Ostatnia edycja:
reklama
jakos w czasie nie moge sie dzis wyrobic ,zrobilam edycje do poprzedniego postu a ty sil,juz zdazylam odpisac,
ty jestes na macierzynskim?
na to wloskie becikowe to prog jest niski,moze na sycyli podwyzszyli..
cucciola,jakie przesympatyczne imie ma twoja coreczka,FIAMMETTA,naprawde niespotykane,bardzo mi sie podoba,z jakiego jest miesiaca?

Anika silicpol isee bylo 20.000 euro rocznego dochodu, carta aquisti tez zawsze cos bo 40 euro miesiecznie piechota nie chodzi.. Macierzynskiego mi nie dadza bo kontrakt mialam od 4 miesiaca ciazy - dla nich za krotko.. Buraki...
Posciel kupowalam na allegro, tez sie zakochalam jak tylko zobaczylam Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu strona sprzedajacego, kupowalam tez pposciel do wozeczka, ta lozeczkowa to disneya oryginalna :tak:

sicilpol kapitan utrzymuje ze "spadl" do wody ale mowia ze to nie prawda maja nagrane rozmowy tel w ktorych mial rozkaz powrotu na statek zeby pomoc ludziom a on tego nie chcial zrobic i nie zrobil tak ze oskarzaja go o opuszczenie statku zeby ratowac swoje zycie a przeciez to z jego wina ze statek sie wywrocil

ivi sorry ze sie jeszcze raz pytam,20tys rocznego dochodu,czy isee nie moglo przekroczyc 20 tys?
jaksie nie zalapalas na bonus to tym bardziej na cart acquisti,masz racje 40 eu miesiecznie nie co 2 miesiace,jest ladowana co 2 miesiace...dawno o tym czytalam,pamietam ze ktoras z dziewczyn poruszla ten temat na sprawach urzedowych itd..

ivi ok,sprawdzilam ja ,na tej stronie polskiej,chodzilo mi czy 20 tysiecy euro to isee ,czy 20 tys to dochod roczny,bo to co innego,ale juz sprawdzilam..nie taka niska ta soglia byla u was,sa regiony ze maja tylko 5tys euro..

reklama
sil,jezeli macierzynskie ci sie nie nalezy to bedziesz mogla starac sie o to jednorazowe z comune,wedlug wymagan na2011 rok nie mozna bylo przekroczyc ISE 38 tys,occhio!!bo ISE TO CO INNEGO NIZ ISEE,ja tego nie wiedzialam,dlatego pytalam sie jeszcze raz ivi,bo zalezy od instytucji, ale nie raz wymagaja ISE,nieraz ISEE,a innym razem dochod roczny..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry