Anika73
Fanka BB :)
znowu wtorek..
dziendoberek kochane..
pinky jak jeszcze nie urodzilas to auguroni per domani...
ptynia,twoj macko ostatnio ma malego pecha..malutki ,a ty wene do pisania prosze znalezc,bo my czekamy codziennie na raport..
strega ,moze mogliscie jeszcze troche poczekac na starym mieszkanku...dlugo nie bedziecie miec jeszcze wody?ale tak w ogole to auguroni ...a jak fioletowy mebel?
eve,a jak maly sdentato?znalazl topino dentino?
sil,zaginelas w catani?kupilas meble?no i oczywiscie baci e abbraci dla pozostalych forumowiczek...
giulio jeszcze spi,wiec nie wiem jaki stan zdrowka,w nocy spal zle,poplakiwal...daje mu czopki granplus...
nam za bardzo sie chyba nudzilo ,wiec postanowilismy zmienic mieszkanie,od wczoraj nasze wystawione na sprzedasz...zobaczymy czy nam sie uda...jak nie to zostaniemy tu bez problemu...
dziendoberek kochane..
pinky jak jeszcze nie urodzilas to auguroni per domani...
ptynia,twoj macko ostatnio ma malego pecha..malutki ,a ty wene do pisania prosze znalezc,bo my czekamy codziennie na raport..
strega ,moze mogliscie jeszcze troche poczekac na starym mieszkanku...dlugo nie bedziecie miec jeszcze wody?ale tak w ogole to auguroni ...a jak fioletowy mebel?
eve,a jak maly sdentato?znalazl topino dentino?
sil,zaginelas w catani?kupilas meble?no i oczywiscie baci e abbraci dla pozostalych forumowiczek...
giulio jeszcze spi,wiec nie wiem jaki stan zdrowka,w nocy spal zle,poplakiwal...daje mu czopki granplus...
nam za bardzo sie chyba nudzilo ,wiec postanowilismy zmienic mieszkanie,od wczoraj nasze wystawione na sprzedasz...zobaczymy czy nam sie uda...jak nie to zostaniemy tu bez problemu...
anika,no to wam sie nudzi...a gdzie to sie chcecie wyprowadzic do torino?ptynia zdrowka dla macka,biedny,cos go choroby polubily....
eve jak bylas tak blisko to moglas do mnie wpasc w niedziele:-)milego dnia wszystkim...
informuj nas jak sie wszystko potoczy....cucciola,moja mala poszla do zlobka jak miala 10 mies.,bo ja musialam wrocic do pracy,na poczatku strasznie to przezywwalam ja,a ona byla zadowolona ani raz nie zaplakala za mna,byla tam tylko 4 godz,dziennie...