Anika73
Fanka BB :)
witam dziewczyny..
tak dla odmiany giulio cala noc poplakiwal co 30 minut z zegarkeim w reku..
ma znowu katar i kaszel,aby na tym sie skonczylo..
teraz zasnal,po tym widac ze znowu cos jest nie tak bo obudzil sie o 7.30 ,a teraz znowu spi..
eve,naprawde fajnie minal wam weekend,,,,a ja zo wam nie napisze co robilam ,bo nie chce zapeszac...tez bardzo aktywny weekend mialam..
a wy pewnie sobie pomyslalyscie.."anika e chi se ne frega co ty robilas"...hahah...
luczka,napisz mi na jakie przeswietlenie cie skierowal,poniewaz ja tez b.czesto choruje na zatoki(raz w miesiacu),to moze zrobilabym i ja...bo moj lekarz to chyba niekumaty...ale przeciez ja nigdy do niego nie chodze...wiec z aco ja go obwiniam...
tak dla odmiany giulio cala noc poplakiwal co 30 minut z zegarkeim w reku..
ma znowu katar i kaszel,aby na tym sie skonczylo..
teraz zasnal,po tym widac ze znowu cos jest nie tak bo obudzil sie o 7.30 ,a teraz znowu spi..
eve,naprawde fajnie minal wam weekend,,,,a ja zo wam nie napisze co robilam ,bo nie chce zapeszac...tez bardzo aktywny weekend mialam..
a wy pewnie sobie pomyslalyscie.."anika e chi se ne frega co ty robilas"...hahah...
luczka,napisz mi na jakie przeswietlenie cie skierowal,poniewaz ja tez b.czesto choruje na zatoki(raz w miesiacu),to moze zrobilabym i ja...bo moj lekarz to chyba niekumaty...ale przeciez ja nigdy do niego nie chodze...wiec z aco ja go obwiniam...

super,mala sie wyszalala,ech ona uwielbia wprost wode,tez chciala sie kapac,ale udalo nam sie jej wytlumaczyc ze jescze nie jest tak goraco
to ja jestem,gdzies daleko w tyle,albo u nas nie chodzi ksiadz...
a co do ksiedza hmm...??dziwne moze myslal,ze nikogo nie ma??
oni z siebie robia ofiary losu nie wiem czy ogladalas ten wywiad w tym linku co podalam jest caly filmik ja nie chcem nikogo osadzac ale najpierw wszystkich oszukala no dobra moze byla w szoku itd a teraz wielce poszkodowani