• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

witam dziewczyny..
tak dla odmiany giulio cala noc poplakiwal co 30 minut z zegarkeim w reku..
ma znowu katar i kaszel,aby na tym sie skonczylo..
teraz zasnal,po tym widac ze znowu cos jest nie tak bo obudzil sie o 7.30 ,a teraz znowu spi..
eve,naprawde fajnie minal wam weekend,,,,a ja zo wam nie napisze co robilam ,bo nie chce zapeszac...tez bardzo aktywny weekend mialam..
a wy pewnie sobie pomyslalyscie.."anika e chi se ne frega co ty robilas"...hahah...
luczka,napisz mi na jakie przeswietlenie cie skierowal,poniewaz ja tez b.czesto choruje na zatoki(raz w miesiacu),to moze zrobilabym i ja...bo moj lekarz to chyba niekumaty...ale przeciez ja nigdy do niego nie chodze...wiec z aco ja go obwiniam...

reklama
dzien dobry....no i znow poniedzialek...my caly weekend przesiedzielismy nad morzem bylo tak cieplutenko,ze cos...niestety dzis cos tak nijak...anika,mam nadzieje,ze giulio,malenki sie nie rozchoruje na dobre,i na katarze sie skonczy,zdroweczka...teraz ta pogoda taka,ze jak pisze luczka nie wiadomo jak je ubierac bo to raz goraco raz wiaterek...my wczoraj widzielismy dzieci ok 3 lat,wchodzace do morza,wprawdzie po kolana ale jednak...chiara tez chciala wejsc,ale dla mnie jeszcze musi sie ocieplic...no to sie na mnie obrazila...:crazy:

Hej dziewczynki po weekendzie:-)
u nas wczoraj pogoda byla do d........bylismy na obiadku u mojej mamy i popoludniu w centrum handlowym wialo jak w kieleckim zimno jakos sie zrobilo a teraz czekam na ksiedza ma przyjsc poswiecic mieszkanko ,u Was kiedy chodzi??
a i jakie plany na Dzien Ojca??Bo to dzisiaj??!!
anikau nas tez nocka nie zaciekawa cos Fiammi sie krecila i wiercila nie wiem moze za goraco bylo maz napialil w kominku wieczorem ,u gory w sypialni bylo 23 st.moze to przez to??!!a kysz chorobo!!!

Dzien dobry dziewczeta!!
Anika biedny Giulio a moze to zebiska? ucaluj go od forumowej ciotki

Na zatoki lekarz mi przepisal Rx cranio e seni paranasali moj lekarz tez nie za bardzo kumaty ale czasem potrafi sie wykazac , ja tez czesto choruje na zatoki ale tym razem jest gorzej niz zwykle zobaczymy na przeswiedlenie ide w srode.
A ta tajemniczoscia znowu mnie zaciekawilas mam nadzieje ze kiedys wyjawnisz nam sekret co robilas ciekawego w ten weekend?:tak::-D
kosmitka z jakiej sieci macie internet Tim? my kiedys mielismy z Tim i tez byly takie problemy
Anija no na kapiel w morzu to chyba troche za wczesnie szkoda ze ksiezniczka tego nie rozumie i sie obrazila;-):-D
Masz racje pogoda taka nijaka i nie wiadomo jak sie ubrac
eve Lorenzo znowu w samochodzie malo spi a jak juz zasnie i sie zatrzymujemy to odrazu oczy otwiera w ogole nie zabardzo lubi jezdzic samochodem a jak jest korek to dostaje bialej goraczki dlatego do zlobka prawie zawsze chodzimy na pieszo albo autobusem kilka przystankow bo ten znowu uwielbja

Witam sie i ja:tak::-)

u nas tez weekend byl goracy,az milo:tak:
w sobote mezus zabral nas na kolacje,wczoraj troche sobie pospalismy,ale ze pogoda byla super wiec spakowalismy sie do auta i kierunek morze:happy:super,mala sie wyszalala,ech ona uwielbia wprost wode,tez chciala sie kapac,ale udalo nam sie jej wytlumaczyc ze jescze nie jest tak goraco:rofl2:
cucciola79 pisze:
a teraz czekam na ksiedza ma przyjsc poswiecic mieszkanko ,u Was kiedy chodzi??
:szok:to ja jestem,gdzies daleko w tyle,albo u nas nie chodzi ksiadz...
kiedys sie pytalam znajomej czy jest tzw.koleda,odpowiedziala mi,ze nie:szok:wiec u nas tak to wyglada...
Anika73 zdrowka dla Giulio...

Dziewczyny ja zmykam obiadkiem sie zajac i mieszkanko ogarnac;-):tak:
Milego dnia!

Witam sie i ja:tak::-)

u nas tez weekend byl goracy,az milo:tak:
w sobote mezus zabral nas na kolacje,wczoraj troche sobie pospalismy,ale ze pogoda byla super wiec spakowalismy sie do auta i kierunek morze:happy:super,mala sie wyszalala,ech ona uwielbia wprost wode,tez chciala sie kapac,ale udalo nam sie jej wytlumaczyc ze jescze nie jest tak goraco:rofl2:

:szok:to ja jestem,gdzies daleko w tyle,albo u nas nie chodzi ksiadz...
kiedys sie pytalam znajomej czy jest tzw.koleda,odpowiedziala mi,ze nie:szok:wiec u nas tak to wyglada...
Anika73 zdrowka dla Giulio...

Dziewczyny ja zmykam obiadkiem sie zajac i mieszkanko ogarnac;-):tak:
Milego dnia!
powaznie??:szok:u nas chodzi co roku przed Wielkanoca hmm...a z jakiego zakatka Italii jestes??moze tam jakies inne obyczaje??no i ta piekna pogoda wczoraj??!!u nas bylo przepochmurno i wialo:cool:

cucciola u nas ksiadz juz chodzil nas nie bylo w domu ale tesciowa mowila ze do niej nie przyszedl nie wiemy dlaczego ona mowila ze go widziala z okna a on poprostu ominal nasz dom i poszedl sobie nie to nie
zyta pewnie ze ksiadz chodzi tutaj mniej wiecej w tym okresie przewaznie wywieszaja kartke na ulicy tydzien przed

luczka mamy z TIM wlasnie, musimy sie w koncu zebrac i zmienic,
moj Antek to tak samo jak Patryk eve, a Mikolaj z kolei jak Twoj Lorenzo, pierwszy dzien podrozy do Polski to przeplakal, ze nie chce jechac do babci, ze chce do domu, jak wracalismy z kolei plakal ze chce do dziadzi ;-)
na szczescie czasem spal, ale tez wystarczylo zatrzymac sie i oczy jak 5 zlotych, ale jaki byl szczesliwy, jak juz bylismy na miejscu ;-)
ciekawe jaki bedzie mlody, jak taki jak Mikolaj to w sierpniu podroz do Polski zajmie nam tydzien ;-)

cucciola nasi chlopcy w przedszkolu szykuja jakas niespodzianke, Antos to juz w piatek tatusiowi wyrecytowal piekny wierszyk ;-)

reklama
luczkaznowoz sie poplakalam ja nie moge o tej biednej Madzi nic ogladac czy czytac serce mi sie kraja:no:a co do ksiedza hmm...??dziwne moze myslal,ze nikogo nie ma??

cucciola a dla mnie ten wywiad z rodzicami Madzi to jakas parodia:baffled: oni z siebie robia ofiary losu nie wiem czy ogladalas ten wywiad w tym linku co podalam jest caly filmik ja nie chcem nikogo osadzac ale najpierw wszystkich oszukala no dobra moze byla w szoku itd a teraz wielce poszkodowani:wściekła/y:
A co do ksiedza to wszystkie swiatla tesciowa pozapalala tak ze to napewno nie to.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry