• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Anikakochana jak z lekcjami??odrobione??My juz z rana bylismy na rowerkach nad morzem ale pogoda taka jakas dziwna jakos pochmurno sie zrobilo jutro ma padac:szok:popoludniu do miasta na jakis shopping skoczymy a jutro do mamy na obiad skoczymy i tak to nam sie zapowiada a u Was jakie proggetti??
pinkysa u Was szparagi??mniam musze sie i tu kolo nas rozejrzec a jaka pogoda w Camipigli??jest slonko??

reklama
Sobotnie czesc dziewczyny.
Anika nie spie z samego rana pojechalismy na zakupy bo dzisiaj przychodza do nas kuzyni L. i trzeba bylo cos do jedzenia kupic a po za tym chcialam sobie jakies buty wiosenne kupic bo juz mi w nogi goraco w zimowych bylo i dla Lorenzo.
eve moj maz tez tak czesto wraca pozno z pracy
o dobrze ze mi przypomnialas o Dniu Ojca tez pewnie cos dzieci robily w zlobku ale nas ominelo bo caly tydz siedzi w domu musze cos wymyslec
zyta ja mam ten program z bajkami na ence
Masz racje z tym wyroznianiem w Polsce miedzy wsia a miastem u nas sie mowilo w klotniach wiesniaro albo pegerowo:baffled:
sicilpol poka na co sie zdecydowaliscie?

Kocham wiosne u nas swieci od rana piekne slonce ...chwilo trwaj!!!!
buon sabato a tutti!

eve wszystkiego naj ...dla Patryka z okazji imienin
Moja tesciowa tez obchodzi imieniny San Luca,San Lorenzo i San Giuseppe (tesc) no i swoje Anna a mnie nawet nigdy nie wola po imieniu tylko bez osobowo :baffled: tak ze imienin nie mam:-D
za to kuzynka L. sklada mi zyczenia w sierpniu a w Polsce mam w maju

czesc dziewczyny.u mnie dzisiaj dzien spedzony na rynku i odbieraniu pochwal za mojego psiaka.ludzie nie mogli sie napatrzec jaka ona ladna:-).obiadek zjedlismy na rynku i pozniej dzialeczka po poludniu bo grzech siedziec w domu w taka piekna pogode.tylko ze ja chce DESZCZU!!!!!! NIC nie chce rosnac bez wody.tak dla odmiany ja po niedzieli ja mam wizyte u gina i badania morfologiczne bo dawno nie robilam.
milej niedzieli dziewczyny:-).

luczka wierz mi , ze chcialabym juz urodzic , ale ja na to za duzego wplywu nie mam. wczoraj pochwalilam pogode , a juz dzisiaj pochmurno i jakby na deszcz sie zanosi
zycze wszystkim dobrej niedzieli

Hej... jak Wam weekend minal? my wczoraj mielismy gosci a dzisiaj odpoczywalismy nawet sobie zrobilam drzemke z Lorenzo spal ponad 4 godziny:szok: no ale wczoraj chasal dlugoooo
Strasznie bola mnie zatoki bylam w tamtym tyg u lekarza i dal mi jakies leki i skierowanie na przeswiedlenie jutro pojde wziac apuntamento bo leki wcale mi nie pomagaja.
Lorenzo jutro maszeruje do zlobka i zupelnie nie wiem jak go ubrac rano pewnie bedzie chlodno a pozniej goraco.

Widzialyscie tohttp://www.tvn24.pl/-1,1738432,0,1,...telki--zeby-zrobic-madzi-mleko,wiadomosc.html nie mam slow!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka tutti!!! a co taka cisza?? weekend sie skonczyl kochane!
U nas weekend fajnie minal, pogoda byla cudna, w sobote po obiadku poszlismy na szparagi, nazbieralismy nawet sporo:-), wieczorem restauracja, a wczoraj wypad do Gaety, pojechalismy pokazac grote turca malemu, spacerek nad morzem, a dzisiaj juz pochmurno:-(.
Luczka widze,ze twoj Lorenzo to tez maly niedzwiadek:tak:, moj maly tez w sobote poszedl spac pozno, ok pierwszej w nocy i spal do poludnia, potem w samochodzie kolejna godzinke sobie strzelil. W ogole on tylko wsiadzie do auta i od razu spi:szok:.
Kochane milego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry