luczka
Fanka BB :)
luczka mamy z TIM wlasnie, musimy sie w koncu zebrac i zmienic,
moj Antek to tak samo jak Patryk eve, a Mikolaj z kolei jak Twoj Lorenzo, pierwszy dzien podrozy do Polski to przeplakal, ze nie chce jechac do babci, ze chce do domu, jak wracalismy z kolei plakal ze chce do dziadzi ;-)
na szczescie czasem spal, ale tez wystarczylo zatrzymac sie i oczy jak 5 zlotych, ale jaki byl szczesliwy, jak juz bylismy na miejscu ;-)
ciekawe jaki bedzie mlody, jak taki jak Mikolaj to w sierpniu podroz do Polski zajmie nam tydzien ;-)
cucciola nasi chlopcy w przedszkolu szykuja jakas niespodzianke, Antos to juz w piatek tatusiowi wyrecytowal piekny wierszyk ;-)
kosmitka mam nadzieje ze jednak malutki bedzie jak Antos my to nawet do Polski sie nie wybieramy samochodem chociaz bardzo bym chciala pozwiedzalibysmy troche po drodze np Prage tak mysle moze w nocy ale znowu moj maz nie lubi jezdzic noca a w samolocie tez go roznosi no ale to tylko 2 godziny teraz na koniec lipca bedzie ze mna leciala moja siostra ze swoimi dwoma czterolatkami to dopiero bedzie jazda

tu w Italii to nie ma przebacz Franzoni do dzisiaj sie wypiera,jakos mi sie wierzyc nie chce dziwne taka duza dziewczynka bo az 6msc.jak moze wypasc matce z rak??a jezeli wypadnie to pierwsze co po pogotowie sie dzwoni!!no ale kto wie moze faktycznie w szoku wielkim byla??!!
tylko zapakowane jedzenie,picie,gazetka oczywiscie cos do zabawy i jedziemy
acha i podusia

ani do tesciow a ni do szwagierki ani do sasiadow
hmm...chyba cos mu wyskoczylo bo tak co roku zawsze ni ew terminie