• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

luczka mamy z TIM wlasnie, musimy sie w koncu zebrac i zmienic,
moj Antek to tak samo jak Patryk eve, a Mikolaj z kolei jak Twoj Lorenzo, pierwszy dzien podrozy do Polski to przeplakal, ze nie chce jechac do babci, ze chce do domu, jak wracalismy z kolei plakal ze chce do dziadzi ;-)
na szczescie czasem spal, ale tez wystarczylo zatrzymac sie i oczy jak 5 zlotych, ale jaki byl szczesliwy, jak juz bylismy na miejscu ;-)
ciekawe jaki bedzie mlody, jak taki jak Mikolaj to w sierpniu podroz do Polski zajmie nam tydzien ;-)

cucciola nasi chlopcy w przedszkolu szykuja jakas niespodzianke, Antos to juz w piatek tatusiowi wyrecytowal piekny wierszyk ;-)

kosmitka mam nadzieje ze jednak malutki bedzie jak Antos my to nawet do Polski sie nie wybieramy samochodem chociaz bardzo bym chciala pozwiedzalibysmy troche po drodze np Prage tak mysle moze w nocy ale znowu moj maz nie lubi jezdzic noca a w samolocie tez go roznosi no ale to tylko 2 godziny teraz na koniec lipca bedzie ze mna leciala moja siostra ze swoimi dwoma czterolatkami to dopiero bedzie jazda:szok::-D

reklama
luczka oby ;-) chociaz w sierpniu to my na spokojnie bedziemy jechac, to i tydzien moze nam zajac, bedzie pretekst, zeby pozwiedzac po drodze :-)

a zerknelam na ten link, ale ja to nie moge jej sluchac, ta kobieta caly czas wydaje mi sie taka falszywa, ale niewazne, tak jak mowisz szkoda slow

Ostatnia edycja:
kosmitkaBravi chlopcy;-)My zrobilysmy laurke dla papi oo jaki byl zadowolony:-D
luczkami tez tu cos brzydko pachnie:szok:ponoc nowe mieszkanko dostali ,zmienili kolor wlosow itd. nowy start w zyciu wszyscy im pomagaj:eek:tu w Italii to nie ma przebacz Franzoni do dzisiaj sie wypiera,jakos mi sie wierzyc nie chce dziwne taka duza dziewczynka bo az 6msc.jak moze wypasc matce z rak??a jezeli wypadnie to pierwsze co po pogotowie sie dzwoni!!no ale kto wie moze faktycznie w szoku wielkim byla??!!

Anika73 pisze:
a ja zo wam nie napisze co robilam ,bo nie chce zapeszac...tez bardzo aktywny weekend mialam..
a wy pewnie sobie pomyslalyscie.."anika e chi se ne frega co ty robilas"...hahah...
Anika73......!!!!!!ha cos ty robila;-):eek:

Co do podrozy...
Ja z moja corka to nawet na koniec swiata moge podrozowac:happy:tylko zapakowane jedzenie,picie,gazetka oczywiscie cos do zabawy i jedziemy:-pacha i podusia:laugh2:
My po obiedzie ja jeszcze dopijam kawe i idziemy dotleniac sie,ech pogoda jak marzenie:happy:

A ja mam takie dziewczyny jeszcze pytanie...otoz bylam u lekarza z moja cora i powiedzial ze to uczuleniowe:szok:a ja mam watpliwosci co do tego,poniewaz w dzien jest ok. natomiast w nocy przez pol godziny,czasem godzine moje dziecie kaszle,a zazwyczaj jest to stala pora,godzina w nocy...sama nie wiem co o tym myslec,znajome tez mowia ze ich dzieci tak maja i podaja wapno...
Ech a ci lekarze:crazy:

@kosmitka to juz 31 tydzien,alez ten czas biegnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny,

Jestem jestem, ale jakby mnie nie bylo.
Ledwo zyje....mam taki katar,ze mi glowe rozwala. Na pozostanie w domu nie mogle sonie pozwolic nistety. Tak jak pisala jestesmy juz w nowym mieskzanku ale wiecej brakuje niz jest .....windy brak, TV ( anteny) brak, wody w umywalkach brak, wody w kuchni brak, zmywarka nie podlaczona, luster brak, gazu brak 8 i tego bedzie brakowac pare tygodni, .. prysznica..w. sensie armatury brak ( na szczescie jest wanna)....Ze wszystkich musismy czekac na hydraULIKA. Jakby tu byl moj tata juz by wszystko poinstalowal...no oprocz gazu ..ale pozakladalaby rury/kolanka pod umywalkami...a tak to czekamy na specjalistow bo takie wymogi grrrrrr. No ale ogolnie to mieszkanko jest super....takie duze heheh

Teraz ide Was nadrobic....jak zdaze bo juz prawie 17
a specjalisci ....przychodza kiedy chca. a najgorsze to noszenie Mateusz na 3 pietro bez windy ...3 albo czwarte zalezy cyz liczyc z parteru czy z garazy.

Strega gratulacje mieszkanka, najwazniejsze, ze juz mieszkacie, choc wyobrazam sobie, ze bez wody i gazu nielatwe jest zycie:szok:, szczegolnie z malym dzieckiem.

Ja dzisiaj odebralam mojego malego z brakujacym zabkiem, w przedszkolu wypadla mu gorna jedyneczka, slicznie wyglada szczyrbatek :-), najgorsze jest jednak to, ze zgubil zabka w przedszkolu:cool:.

No witam witam, poczytuje was wciaz na biezaco tylko jakos weny brak...
My dzis tydzien zaczelismy od lekarza, Maciek wstal opuchniety na buzi, warga gorna spuchnieta, wokol nosa zaczerwienione. W nosie zrobil mu sie ropien(bo tylko jego w zasadzie brakowalo do kolekcji ropni nosowych, ech..) WYgladal troche jak malpka z taka warą dużą, wyczekalismy sie u lekarza, wizyta trwala ok 7 minut, dala masc do nosa, i jesli nie przejdzie do jutra opuchlizna to antybiotyk. No i sie dzisiaj bujalismy sami w domu, potem nie mialam go z kim zostawic to poszedl ze mna do pracy, na szczescie moje dzisko nie ma adhd, grzecznie sie bawilo.
eve gratuluje straconego zabka, porob koniecznie fotki dla swojego szczerbatka

reklama
witam sie i ja wieczorowa pora.
u mnie juz po koledzie,byla w ubiegly piatek.kartka caly tydzien wisiala na drzwiach od klatki schodowej.ja mieszkam w malej miescinie i jesli ktos nie moze przyjac ksiedza w ten dziec co koleda to sie dzwoni wczesniej i przeklada kolede na inny dzien.
anika zdrowka dla synka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry