cucciola79
Fanka BB :)
dziekuje dziewczynki za odpowiedz;-)no wlasnie ja tez wole siedziec z mala jak najdluzej w domku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ptynia,twoj macko ostatnio ma malego pecha..malutki ,a ty wene do pisania prosze znalezc,bo my czekamy codziennie na raport..
chociaz czasem roznie to bywa na przykladzie moim i mojej siostry:Dzien dobry wszystkim obecnym i nieobecnym. Raportuję,że z Mackiem lepiej, nos juz tak nie boli, kremik do nosa pomaga, Maciek mało szczęśliwy z powodu pójścia do szkoły, ale w końcu dał się przekonać. Koniec Raportu:-) Anika, gratuluję decyzji o przeprowadzce, oby się wam powiodło ze sprzedażą mieszkania-a co w koncu raz się żyje, prawda?
Co do żłobków to jestem za jeśli rodzice są pracujący i naprawdę nie ma innego wyjścia, jeśli jednak mama siedzi sobie w domu a posyla takie maleństwo do przedszkola to niestety ja takiekj decyzji nie rozumiem. Z przedszkolem zgadzam się, że obowiązkowo, nawet jak taki trzylatek poczatkowo płacze, potem mu przechodzi i super sie oswaja z nowym otoczeniem. Widziłam przykład bezprzedszkolnego dzieciaka, powiem krotko - nie zazdroszcze rodzicom. Dziecko jest nieprzystosowane do życia w grupie, czuje sie potem w szkole obco, nie wie jak sie zachowac. Przedszkole pod tym wzgledem bardzo pomaga.
.