• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
cos w tym jest anika,bo faktycznie o katastrofach i wypadkach sie slyszy,jak sie musi cos zrobic np.lot samolotem,ale coz co ma sie stac sie stanie jakby czlowiek tak myslal,to by sie z domu nie ruszyl i ze strachu umarl....nie sadze cucciola,zebysmy straszyly kosmitke takie mysli same przychodza czlowiekowi,ale wiadomo przeciez,ze wszystko bedzie ok,bo tu komitet od trzymania kciukow jest spory:-)...strega zazdroszcze wzrostu zawsze chcialam byc nizsza naprawde....kosmitka ja tez mowilam do chiary,zeby sie w sobote rodzila,bo wtedy bedzie tacie latwiej siedziec w szpitalu i tak sie stalo zczelo sie w piatek o 23.30....pogadaj z malym coby na tygodniu sie sprezyl:-)

u nas tez ciemno,brrr,chyba sa to chwile ktore dziela od deszczu:-p

a co do wysokosci to ja najnizsza:rofl2:160cm:-pwy wysokie dziewczyny...
luczka kiedys juz cos w tym stylu widzialam,nie moge na to patrzec:no:
jak Lorenzo?w domku jest?
Anika73 ja dzisiaj ide do ciebie na obiad;-):-D
tez jak przyjechalam do Wloch nie bylam przekonana do frutti di mare,a teraz wprost uwielbiam:tak:
@kosmitka
@kosmitka pisze:
ja wczoraj zaszalam, umylam okna, balkon, upralam firanki i normalnie wieczorem to nawet nie wiem kiedy padlam, ale wreszcie widac swiat
biggrin.gif
dzis juz bez szalenstw
wink2.gif
zabiore sie moze w koncu za pranie ubranek dla Aleksa no i moze w koncu spakuje torbe, jakos wcale mi sie nie spieszy, ale maz zaczyna sie stresowac i co dwa dni mi truje
wink2.gif
to sie nameczylas,nie szalej tak bardzo,a torbe to zeczywiscie juz czas na pakowanie.
Ja tez z pakowaniem sie ociagalam,spakowalam piec dni przed porodem,no ale ja mialam cesarke w 38tyg.zaplanowana,cobym nie zaczela rodzic naturalnie...
jej jak fajnie taki maluszek w domku...
anja35 ze spaniem to tez i u nas tak bylo,jak spala w dzien to w nocy siedzielismy do 24godz.:szok:wiec wolalam zeby nie bylo drzemki popoludniowej,no chyba ze jakas sila wyzsza,wiadomo...
@kosmitka teraz doczytalam,masz 164cm.wzrostu???no dalabym sobie....ze jestes wyzsza:tak:
oj cos te zdjecia chyba mnie oszukuja,widze czego nie powinnam widziec:sorry::zawstydzona/y:;-):-D

co do porodu,to teraz sie boje ciazy,bo za dozo wiem;-)
jak bylam w ciazy jeszcze internetu nie mialam(troche zacofanie u mnie:zawstydzona/y::-p)a teraz chlone kazda informacje,ale nie tylko o porodach i ciazach,chociazby o konsekwencjach szczepien,szczepic czy nie szczepic???dylematy itp.takie zycie

no a za @kosmitke oczywiscie jest nas dozo i trzymamay &&&&&&&

Sicilpol odezwij sie...

anja jak ja cie doskonale rozumie...ja tez chcialabym byc nizsza,mysle ze 170 cm dla kobiety to basta e avanza,,,wiec cucciola jestes super fortunata...
zyta,streszczaj sie .bo u mnie obiad wczesnie...o 12.30 juz sie je...
sil,nie mysl ze o tobie zapomnialysmy....poprostu nie chce cie stresowac tym ciaglym nawolywaniem...mam nadzieje ze szybko cos do nas napiszesz

witajcie w italii:) jestem tu nowa, na forum, ale milo sie czyta wasze porady:) obecnie czekam na mojego 1szego synka, i mam nadzieje ze znajde tu przyjaciol, bo jestem w mojej okolicy jedna z niewielu polek,
pozdr cielputko ,przesylam duzooooo slonca :)

anjoo,witaj i oto mamy nowa ciezaroweczke a juz sie martwilysmy,ze nikogo w ciazy nie bedzie...napisz cos o sobie:-) anika fakt 1,70 by wystarczyl...ja tez wpadam na obiad;-)

reklama
anja,czekam i na ciebie...
fakt nastepny brzuszek do nas dolaczyl,aby tylko zostal,bo niektore napisaly i szybko uciekly...pamietacie asienke,miala ciaze blizniacza..ciekawe czy nas czyta...odezwij sie..
tak samo dorota,na swieta b. narodzenia miala termin...
dziewuchy wiecie co...mi 29 kwietnia mija 19 lat jak mieszkam we wloszech...cale moje dorosle zycie(mialam nieskonczone jeszcze 20 lat jak przyjechalam)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry