Z
zyta
Gość
Anika73 hm przeoczylam sie ja,wrocilam do zdjec i sa niebieskie oka;-)
co do chrzcin to sie nie wypowiem
natomiast o menu moge cos powiedziec,ot tak...
bylam na weselu tutaj,gdzie byly goscie polsko-wloskie,w restauracji oczywiscie przyjecie...od samego poczatku wszyscy byli poinformowani,ze menu oparte jest glownie na rybach,oczywiscie na poczatku przyjecia kelnerzy podchodzili do stolika i sie pytali czy wszyscy jedza ryby czy nie,no i dzieci...na poczatku widac bylo niezadowolenie z tych ryb,ale w trakcie jedzenia ci co nie chcieli(glownie byly frutti di mare)zmieniali oczywiscie miesko na ryby...
Ja nastawilam sie na ryby,a co tam;-)maz tez,i cala reszta ktorzy jedli rybki,a bylo tych dan naprawde dozoooooo,mnostwooo,jak wracalismy do domu czulismy sie naprawde najedzeni ale lekko,doslownie super...a potrawy byly przepyszne...;-)
a znajoma,ktora zamienila mieso na ryby byla wprost zachwycona...
poszukam zdjecia z tego wesela to wstawie

co do chrzcin to sie nie wypowiem
natomiast o menu moge cos powiedziec,ot tak...bylam na weselu tutaj,gdzie byly goscie polsko-wloskie,w restauracji oczywiscie przyjecie...od samego poczatku wszyscy byli poinformowani,ze menu oparte jest glownie na rybach,oczywiscie na poczatku przyjecia kelnerzy podchodzili do stolika i sie pytali czy wszyscy jedza ryby czy nie,no i dzieci...na poczatku widac bylo niezadowolenie z tych ryb,ale w trakcie jedzenia ci co nie chcieli(glownie byly frutti di mare)zmieniali oczywiscie miesko na ryby...
Ja nastawilam sie na ryby,a co tam;-)maz tez,i cala reszta ktorzy jedli rybki,a bylo tych dan naprawde dozoooooo,mnostwooo,jak wracalismy do domu czulismy sie naprawde najedzeni ale lekko,doslownie super...a potrawy byly przepyszne...;-)

a znajoma,ktora zamienila mieso na ryby byla wprost zachwycona...
poszukam zdjecia z tego wesela to wstawie

. Nawet pamietam jak na slubie chcialam troche miecha wrzucic, bo kilku gosci z PL to na mnie spod byka patrzyli. Na szczescie goscie byli "swiatowi";-) ludzie i ryby w kazdej postaci zjedli, albo poprobowali. Najwazniejsze by ryba byla ryba tzn by miala pletwy, wiec zjedli:-).