• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Witaj Anika tak, tak przypominam sobie Ciebie....gdzie byłaś jak Cię nie było? No i co słychać u Ciebie...dziękuję, Albercik rośnie zdrowo, mały łobuz się już z niego robi...pozdrawiam również...:happy2:

no troche czasu minelo,nie pamietam ile ale dobrych pare miesiecy,przez ten czas np.chodzilam w ciazy,w okropnej tym razem ciazy,pelnej problemow,pozniej urodzilam nastepnego malego lobuza,a teraz zalatana od rana do nocy bo 1+ 1 to niestety nie 2 to duzo ,duzo wiecej...

Witam Anika!..no napewno masz urwanie głowy! karmisz piersią? masz jakąś pomoc?
ja jutro na kolejną rozmowę o prace lecę,ale tym razem przez telefon od razu powiedziałam,że jestem mamą 2latka i najpózniej o 20 muszę być w domu!..no,Pan powiedział,że dobrze,że mu o tym powiedziałam i czeka na mnie jutro o 12 ! także trzymajcie kciuki! 4 rozmowy za mną...z odmową,no zobaczymy.

Witam was dzisiaj jako pierwsza!!! ja po rozmowie,od poniedziałku zaczynam! najpierw próbny tydzień i jak wszystko ok to podpisujemy umowe na czas nieokreślony!!!!! cieszę się bo praca w biurze w centrum rekreacyjnym i bedę się zajmować grupami(oferty,rabaty,pakiety,faktury itp,meldunki.),a z drugiej strony się boję jak Alex to odbierze,do tej pory byliśmy nierozłączni....zimą to ok.bo będe pracować 7 godzin od poniedziałku do piątku,ale latem !!! 3-4 miesiące bez dnia wolnego...ech już za nim tęsknie

witam ania.falko,trzymam kciuki,aby proba poszla super,bo z tego co piszesz to super praca,jezeli chodzi o mnie to nie mam zadnej pomocy,mam niedaleko tesciowa ale nie kwapi sie za bardzo z pomoca,gdybym poprosila to napewno by mi pomogla alw sama z propozyscja nie wyjdzie,a ja nie mam zamiaru nikogo prosic ,sama daje sobie rade,niestety piersia nie karmie ,ale juz sie z mysla pogodzilam,na poczatku bylo mi przykro,dziewczeta napiszcie mi jak macie ochote oczywiscie z kad jestescie i ile macie latek bo nie mam za duzo czasu aby przeczytac wszystkie zaleglosci,ja jak pisalam wczesniej mam 2 dzieci,jestem w itali 18 lat,mieszkam niedaleko torino mam 38 lat (w maju)tak po wlosku to37

Aniu GRATULACJE.No i ktos plakal ze nie chca do pracy.Ja jestem ,probowalam pisac ale moj internet ma wlasne zycie i robi co chce.A Alex bedzie troche na poczatku placzliwy ze mamy nie ma ale szybko mu przejdzie.Dajesz go do przedszkola czy ktos bedzie go pilnowal?A tak nawiasem mowiac to ja bym sie chyba nie nadawala do biura , ciagle mam problem z jezykiem , szczegolnie gramatyka .Lubie prace fizyczna , nie ma to jak sie wyzyc na mopie-chociaz nie odpyskuje.
Anika ja mieszkam w pieknej malej wiosce Villa Scontrone,50 km od Sulmony(Abruzzo).Corcia ma prawie 10 miesiecy, no i jestesmy w tym samym wieku -tylko ze ja urodziny mam we wrzesniu.
Evelik, Iva, Tuskawka wybyly.Chyba maja ladna pogode to na dworze siedza.Albo Truskawka sie rozdwaja.Ivi co u ciebie?Evelik jak Albercik?Niedlugo ma roczek.
A jutro Prima Aprilis.Ktos zrobi zart najblizszym?

reklama
Czesc dziewczyny:-) jestem,jestem:-) i jeszcze nie urodzilam:-) jutro mam pirwszy termin z usg a tu nic tylko troche mnie bola nogi w pachwinach i nie moge chodzic:-( Mam skierowanie do szpitala na poniedzialak tylko za bardzo nie wiem co mi beda robic czy badac moje nogi bo strasznie puchna czy cos innego:szok: na skerowaniu nic nie jest napisane na temat cesarki wiec mam glowe spokojna :tak: troche....i wlasnie sie zastanawiam czy nie beda mi chcieli wywolac porodu? Jak myslicie dziewczyny po co ja tam musze juz jechac? drugi termin mam na 7 kwietnia to za 8 dni wiec tez juz nie zostalo wiele czasu:szok: U mnie pogoda jest dzisiaj piekna ale przez ostatnie dni padalo ... Pozdrawiam i zycze milego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry