• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Tak Luczka, maja wiele wspolnego widze:-).
Anjoo ze slodyczami to jak pisza dziewczyny, od ciebie bedzie zalezalo, wspominalysmy o smoczkach maczanych w cukrze, miodzie itp:tak:
Na szczescie moj maly ze slodyczy tylko czekolade lubi, ale nie zeby sie opychal, czasami zje; ciast, tortow, cukierkow nie domaga sie i nigdy sie nie domagal. Z soczkami wystarczyl mojej tesciowej program w tv, na szczescie go obejrzala, i od tego czasu cholerstwa wnukom nie kupuje i nie daje, przestawila sie na jogurty, najwyzszy czas;-)

reklama
ufff ale zescie sie opisaly o tesciach:rofl2:
to ja wole juz tak jak mam nic nie zmieniam:-p
raczej jestem osoba dominujaca:-pi trudno by bylo mi sie przestawic na inny system:-pi jak trafilaby mi sie jakas tesciowa wtracajaca sie w zycie moje lub co gorsza do swojego syna,a mojego meza:no::no::-p:eek:

ja niestety nie mialam okazji poznac mojej wloskiej tesciowej bo kobiecina nie zyje prawie 20 lat i tylko na grobie ja odwiedzam jak jestesmy w sarno.ale za to moj tesciu to swiata nie widzi poza mna,tak jak pisala ktoras z was jest "zakochany" a oprocz mnie ma jeszcze edna synowa-wloszka.tesciu nigdy sie nie wraca w nasze zycie,a wrecz przeciwnie ,stara sie nie przeszkadzac.ale za to moja byla tesciowa polka to byl kawal diabla ze sie tak wyraze,zawsze miala jakies "ale" i amoj eks malzonek zawsze stal po jej stronie.no i w koncu nie wytrzymalam tej sytuacji i wywalilam go z domu i nie zaluje bo samej mi bylo lepiej.

luczka co do mentalnosci to pisalam tu o moich niestety ludzie ze wsi mysla innymi kategoriami a przynajmniej oni:-(
To ciekawe co o mnie sadzili??!!pewnie tez woleliby jakas wloszke milionerke z dwoma willami i porsche w garazu:szok:hmm.........nikt mi nic nie powiedzial ale kto wie??!!Tesciowka to w kolko mi powtarza :Ja Ciebie to jak corke kocham anzi di piu:-Da ja tak sobie pomyslalam jak mozna kogos obcego kochac tak samo jak rodzone dzieci czy bardziej??!!niezly kit

Ostatnia edycja:
agatka13 pisze:
ale za to moja byla tesciowa polka to byl kawal diabla ze sie tak wyraze,zawsze miala jakies "ale" i amoj eks malzonek zawsze stal po jej stronie.no i w koncu nie wytrzymalam tej sytuacji i wywalilam go z domu i nie zaluje bo samej mi bylo lepiej.
to ty agatka13 widze ze szalona dziewczyna jestes:-Dno i nie dasz sobie jak to sie mowi w kasze nadmuchac?;-):tak:jakby co to walizki za drzwi:-p
sory ze pytam,ale pisalas juz kiedys ze bylas mezatka?jak dlugo?no i pewnie to byly mlodziencze lata,bo tu we Wloszech jestes juz troszeczke co?
no i gratuluje ci dobrego tescia;-):tak:

kurcze o malzenstwie polsko-wloskim moglabym cos napisac,no i jak ludzie bardzo sie zmieniaja przy tym,i jak patrza na majatek to fakt...ale na tym skacze,dluuuuga historia:-p(tak w nawiasie tylko powiem,ze mam tu rodzine...)

ps.a mialam cos napisac,ale ide spacccc:sorry:;-)

Dzien dobry dziewczyny w piatek trzynastego;-)
Ja juz wypilam kawke a wy? zaraz ide budzic synka i chyba dzisiaj do zlobka zawiezie go papi bo wczoraj wrocil po 2 dniach w delegacji i stesknil sie za synkiem,
Milego dnia.

ale leje,od samego rana...
dzien dobry forumowiczki,jaki dzis temt poruszamy,ten sam czy zmieniamy,?
ja strasznie aktywna na forum jestem rano popoludniu nie mam czasu bo zawsze jakis park czy spacer nam wyskoczy,ale dzis raczej nic nam nie wyskoczy leje jak cholera...
tesciowa !!!czy wloska czy polska zawsze tesciowa bedzie..ale najlepsze w tym wszystkim to to ze i my pewnego dnia tesciowymi bedziemy...
slubu mieszane!! nie widze nic w tym anormalnego,sluby dla pieniedzy!! istnieja i beda istnialy,ale nie trzeba za wlocha wychodzic,anzi niedlugo wloszki za polakow beda wychodzic dla pieniedzy jak tak dalej sprawy beda sie toczyc w naszej slonecznej itali...
dziewuszki uciekam,odezwe sie pozniej bo o 9.00 mam turystow..

Hej hej i ja sie witam piatkowo;-)
u nas z rana ma byc w miare ladnie i slonko a wiec chcaialbym jeszcze wykorzystac popoludniu juz ma padac i jutro:confused:
Dziewczynki ktore uzywala z was chodzik??to prawda ,ze szkodzi na kregoslup??my kupilismy wczoraj??
a zapomnialam dodac w sierpniu mielismy leciec do Polski ale jak zwykle tescie mieli cos do powiedzenia i juz maz zmienil decyzje ,mowi ,ze dziecko 15 miesieczne jest za male,ze w Pl nie ma warunkow itd.ojej ja tu sie mam z nimi sempre guerra:baffled:

dzien dobry....

no i jak powiedzieli tak jest czyli znowu pada..i bedzie padac 4 bite dni..

Ale, el ...triche pozytywow .... nareszcie mamy gaz..jedyne 28 dni bez

Ide doczytac...ale na pocztek...to co rzucilo mi ie w oczy....to juz odpowiem
Anjoo...ja jestem z Krakowa.

Ok ide czytac dalej

reklama
strega hurrrrraaaaa nareszcie gaz:-D grtuluje!!
cucciola ja chodzikom mowie nie,nasz ortopeda mowi nie i fizjoterapista tez ale nie bede Cie dobijac jak juz kupilas ale napewno nie jest to dobre dla dziecka;-) lepsze sa juz takie pchacze.
Anika zycze Ci zeby ktorys z tych dzisiejczych turystow zdecydowal sie na kupno mieszkania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry