ciao
no i sobie jestem, tak caly dzien biegam, eh dzis te okropne analizy badania, 4 godz w ambulatorium robilam test na cukrzyce, masakra ile mozna tam siedziec, uff
dziekuje za pomoc z imionami, wiec coz, chyba najprosciej jest dac poprostu jedno, moze dziadek polak sie nie pogniewa, zobacymy , przekupie czyms tAte.
dziewczyny ale jestescie szybkie , ledwo co nadazam czytac, lecicie jak torpedy do przodu,staram sie nadrabiac.
fajny temat z tesciowymi, hihi, a mi si eto nawet podoba,

nie zebym leniwa byla, bo mnie nauczono w domu robic wszystko,no ale te mammy to umieja rozpieszczac, zaglaskac,no i ja mysle , bo tez mam taka, ze fajnie w sumie, bo w polsce niedoszla tesciowa to by mnie skopala i wyrzucila za drzwi. hahaa tu o rodzine dbaja.i nie mozna miec im tego za zle, nawet jak przeginaja
, z doswiadczenia wiem ze uprzejmosci czy kultury takiej to by sie nie jeden polak i polka mogla uczyc,ale to kolejny temat bez dna.
no coz ..dzis piekny dzien
a ja padam z nog.
milo ze tu z wami jestem,
dziekuje za pomoc z imionami, wiec coz, chyba najprosciej jest dac poprostu jedno, moze dziadek polak sie nie pogniewa, zobacymy , przekupie czyms tAte.
dziewczyny ale jestescie szybkie , ledwo co nadazam czytac, lecicie jak torpedy do przodu,staram sie nadrabiac.
fajny temat z tesciowymi, hihi, a mi si eto nawet podoba,
no coz ..dzis piekny dzien
milo ze tu z wami jestem,
uff ale wszystko nadrobilam.
no nic ,jest wiecej dla mnie!mniam