• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
agatka13 ja zagladam tutaj kilka razy dziennie ale nikt nic nie pisze...
ja nad morze jade 6 sierpnia na 2 tygodnie
wiec przez 2 tyg nie bede sie odzywac...

witaj anika73.ja jeszcze nie wiem kiedy bedziemy jechac na urlop.a jesli bedziemy jechac to tez nad morze,na Calabria.tam nasza rodzina ma apartament i sie wymieniamy kto i kiedy jedzie nad morze:-D.ciesze sie ze juz znasz date swojego urlopu i sobie odpoczniecie.nad morze sie wybieracie czy w gory?

agatka13,witaj skarbie!!!
widze ze tylko mysobie gawedzimy..
tak kochana jedziemy nad morze,do marina di massa...
pierwszy raz w ttej czesci toscana bedziemy...
zazwyczaj jezdzimy w okolice castigline della pescaia,punta ala..
ale tym razem wybralismy sie blizej..
od torino mamy okolo 300 km...z 7 miesiecznym dzieckiem nie chcialam wybierac sie w dlugie podroze...
na calabri bylimy 8 lat temu...dokladnie w pizzo calabro,i w tropea...

witaj anika.my sie wybieramy-jesli sie uda do skalea na calabrii.nawet nie wiesz jak bym chciala tam pojechac,mamy tam swoja plaze,znajomego barmana i lody za darmo i opieke nad autem jak jestesmy na plazy-tam czujemy sie jak w domu.ale zobaczymy co czas pokarze.........

agatka13...daj znac jak sie urodzi!!
jak twoj domek z ogrodkiem?juz zakupiony?
duzo dziewczyn zaginelo...truskawka wiecej sie nie odezwala,agnieszka juz o nas zapomniala,ania falko,kto wie che fine ha fatto???
i jeszcze evelik ...gdzie sie podziewacie???

Wrocilam!!!!!!!!! I witam wszystkie nowe dziewczyny.U nas duzo zmian.Victoria chodzi sama mamy 9 zebow, basen w ogrodku narazie taki maly(2x3 metry), bo jak mala podrosnie bedzie basen olimpijski:-):-D.
IVI nie przejmuj sie tym co inni mysla ,czy mowia o porodzie.Jezeli jestes przekonana ze nie przetrwasz porodu naturalnego wybierz cesarke , jezeli masz taka mozliwosc.Co do strachu przed bolem to wiem cos o tym.Urodzilam naturalnie a do dentysty chodze pod narkoza.Jak tylko uslysze dzwiek wiertla to mdleje.

Ostatnia edycja:
Witam kochane!! Spedzilam troche czasu na urlopie, wypoczelam, ale upaly daja mi sie we znaki. Ciezarnej ciezko zniesc taka temperature, wiec zaszylam sie pod klimatyzatorem i nie mam zamiaru sie stad ruszac :-) Co slychac dziewczyny?

czesc dziewczyny i ja rownierz wrocilam z urlopu:-D.bylismy nad morzem,tak jak planowalismy,ale krotko-tylko tydzien.jestem opalona jak murzyn z afryki:szok::szok::szok:.w zyciu nie bylam tak czarna jak w tym roku.zobaczycie na zdjeciu. 100_1163.jpg100_1156.jpg

reklama
Czesc dziewczyny.
Ja tez wrocilam wczoraj Polski, tam ciagle padalo a tu znowu goraco :szok: no ale trzeba sie przyzwyczaic:tak: teraz zaczynamy szykowac do zlobka wielki dzien 1 wrzesien juz nie dlugo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry