Z
zyta
Gość
Ivi1 domyslam sie jak ci moze byc ciezko,ja coprawda rozpakowalam sie w lipcu,ale i tak poczulam ten stan w upalny czerwiec.Dla pocieszenia dodam,ze w koncu to minie;-),i upaly...;-),cieszac sie i tulac malenstwo(przeczytalam co zescie napisaly,ale nie wszystko zapamietalam,bedzie dziewczynka czy chlopczyk?).agatka13 pieknie opalona,usmiechnieta:-),a tak w ogole daleko macie do morza?my mamy jakies 1,5godz.samochodem,bylismy w niedziele ludzi ogrom,ale cora byla tak zadowolona,ze nie da sie opisac tego.Dziewczyny a jak reaguja na morze wasze dzieci,bo znam i takie ze boja sie wejsc do wody
.Acha mam pytanie do was,otoz jak to jest u was z przykryciem glowy dziecka nad morzem?czy zakladacie jakies kapelusiki czy nie?pytam sie dlatego,ze mojej ja zakladam chociazby jakas chustke,ale za to nie widzialam zeby cala reszta dzieci cos takiego miala
,i zastanawiam sie czy to jest z mojej strony ok.,czy tylko ja wychodze na nadgorliwa mame....Luczka jak po pobycie w polsce czy chcialo ci sie wracac?a czym zescie jechali?prawda pogoda w tym roku nie jest za rewelacyjna w Polsce
,tez zesmy i my tego doswiadczyly
,no ale cala reszta za to byla super,jestem zadowolona chociazby z tego ze fajnych ubran sobie kupilam,za fajna cene

.To by bylo na tyle,musze jeszcze was podczytac i blizej zapoznac,zeby wiedziec o co chodzi
;-).Milego dnia.
.Acha mam pytanie do was,otoz jak to jest u was z przykryciem glowy dziecka nad morzem?czy zakladacie jakies kapelusiki czy nie?pytam sie dlatego,ze mojej ja zakladam chociazby jakas chustke,ale za to nie widzialam zeby cala reszta dzieci cos takiego miala
,i zastanawiam sie czy to jest z mojej strony ok.,czy tylko ja wychodze na nadgorliwa mame....Luczka jak po pobycie w polsce czy chcialo ci sie wracac?a czym zescie jechali?prawda pogoda w tym roku nie jest za rewelacyjna w Polsce
,tez zesmy i my tego doswiadczyly
,no ale cala reszta za to byla super,jestem zadowolona chociazby z tego ze fajnych ubran sobie kupilam,za fajna cene

.To by bylo na tyle,musze jeszcze was podczytac i blizej zapoznac,zeby wiedziec o co chodzi
;-).Milego dnia.
. my zwykle nad morze jezdzimy do scalea,bo tam mamy najblizej.ale w tym roku bylismy w innym miejscu i zaoszczedzilismy kupe kasy.moze mi nie uwierzycie,ale w ferragosto w 4 osoby lacznie z paliwem za wejsciowki nad morze zaplacilismy tylko 35 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie bylismy w szoku
????
:-