• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Dziekuje dziewczyny za zyczenia.mala jest przeslodkia i bardzo podobna do mojej siostry i ma palce pianisty.3700 gram i 57 cm dluga i sama milosc:-).jestem w niej zakochana a siostra mowi ze bardzo grzeczna i tylko je i spi.

reklama
no ivi1 to naprawde duzo ci juz nie brakuje
od dzis kibicujemy ivi1!!!!
chyba ze w miedzy czasie dolaczy do nas jakas nowa mamuska zaciazona z blizszym terminem.
ivi1 nie wiem czy dobrze pamietam,masz miec dziewczynke?
wybraliscie juz imie?

moja siostra mieszka w gdyni a rodzila na zaspie bo jej szwagierka jest tam ginekologiem-poloznikeim.szkoda ze nie moge wam pokazac zdjecia malej,bo siostra prosila zeby nie pokazywac zdjecia.ale z ta dlugoscia to masz racje.bardzo dluga jak na dziewczynke(moja siostra tez taka byla ,tyle ze chuda-2900gram).

no ivi1 to naprawde duzo ci juz nie brakuje
od dzis kibicujemy ivi1!!!!
chyba ze w miedzy czasie dolaczy do nas jakas nowa mamuska zaciazona z blizszym terminem.
ivi1 nie wiem czy dobrze pamietam,masz miec dziewczynke?
wybraliscie juz imie?
Dziekuje :tak: Dobrze pamietasz - dziewczynka -Giulia :-) Jak macie jakies sprzety dzieciaczkowe czy ciuszki na zbyciu, to ja chetnie przyjmuje :-D

ivi1 moj mlodszy synek nazywa sie Giulio,ma 6 i pol miesiaca...
mam duzo ciuszkow ale na chlopaka ,bo i pierwszy tez syn...
ja gdybym mogla sobie pozwolic na nastepne , to bym sie minuty nie zastanawiala..
napewno jedno lub dwoje jeszcze bym chciala....
ale niestety jestem juz stara baba....
wczesniej niestety bog nie chcial mnie dziecmi obdarowac...
na stare lata mnie obdarzyl....
ciaza,i wszystko co z dzieckiem zwiazane to niesamowite przezycie.....

anika,nigdy sie nie jest za starym aby miec dzieci.pamietacie jak jakis czas temu pisalam ze staramy sie z moim F o dzidziusia?otoz po czterech poronieniach i wszystkich kompletnych badaniach mi wyszlo ze wiecej dzieci miec nie moge bo mam stara macice-jak to lekarz okreslil mam macice 50 letniej kobiety i nie ma szans na ciaze,a po drugie weszlam juz w okres tzw.menopausa precoce i nie ma szans na dzidzie:no::no::no:.

niestety nie jest tak jak piszesz,niestety jest wiek,bo nie tylko ciaza sie liczy,ale trzeba miec pozniej sile i cierpliwosc aby dzieci wychowac,a czym czlowiek jest starszy tym mniej cierpliwosci,a sily to nie powiem...
a w moim przypadku to szanse na zajscie w ciaze sa znikome...
wiec nie planuje juz ciazy.....(niestety)Giulio to juz maly cud,,,

Agatka przykro mi bardzo, na pocieszenie powiem ci, ze zawsze pozostaje opcja adopcji, sa miliony dzieciaczkow na calym swiecie, ktorych nikt nie chce.. Wiem ze ominie cie cud ciazy i szukania podobienstw w wygladzie, ale za to uratujesz samotna duszyczke i bedziesz miala zawsze okazje doszukiwac sie podobienstw w charakterze.. A dodatkowo,w ten sposob bedziesz rowniez pelnowartosciowa mama jak nie wiecej...:tak:
Anika tobie sloneczko moge tylko powiedziec, ze dobrze ze masz ta dwojeczke ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry