Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nikka widzisz, zycie samo zmusza do stabilizacji :-) Pora powiadomic tatuska trzymam kciukasy &&&&

spalam 23 godziny na 24 :-) dobrze pamietam, bo to raptem dwa miesiace temu mi przeszlo :-) Nie mialam sily nawet zeby isc do kibelka a co dopiero sprzatnac czy ugotowac... Pamietaj ze to spowodowane jest tworzeniem sie lozyska i hulanka hormonalna i w drugim trymestrze przechodzi 
NA POCZATEK GRATULACJE DLA TYCH DZIEWCZYN CO JUZ URODZILY I MAJA SWOJE MALE SZCZESCIA PRZY SOBIE I WITAM WSZYSTKIE NOWE DZIEWCZYNY
Poza tym to wspaniale doswiadczenie,ktorego na pewno nigdy nie zapomnisz,a cesarka to co to to jest?!to porod bez zadnych emocji.Moj porod byl bolesny aczkolwiek piekny.najgorsze byly skurcze,ktore nastepowaly jenden po drugim,takze nie moglam zrobic kroku nawet.Na szczescie trwal tylko 20 mina potem to juz radosc i szczescie)Porod naturalny jest piekny,pamietaj
![]()
Wydaje mi sie, ze nie na miejscu jest troche to wyrazenie!! kazdy porod to emocje!!! mowimy o dziecku, o nowym zyciu, ktore sie rodzi, a to czy przyjdzie na swiat silami natury, czy tez z pomoca chirurgii nie ma znaczenia. Najwazniejsze by dzieciatko i matka byly zdrowe i szczesliwe. Ja mialam cesarke, nie z powodu mojego kaprysu, ale z koniecznosci, maly znajdowal sie w pozycji posladkowej, ja na drugi dzien po zabiegu zeszlam z lozka i wszystko przy dziecku sama robilam, rodzace naturalnie z powodu szwow nie mogly sie ruszac. OCzywiscie jest to bardzo osobiste, kazdy inaczej przechodzi, moge powiedziec, ze jestem szczesciara, ktora urodzila cudownego synka z pomoca chirurgii!!!!