Ivi1
Fanka BB :)
Ja wlasnie o tym Fatebenefratelli na cassi mowilam
zapomnialam ze sa dwa.. Ciezko znalezc idealny szpital, ja tez wcale nie wiem, czy ten bedzie ok, jak na razie jest wszystko w porzadku, radze ci chociaz badania tam robic, powinnas zaplacic mniej, ale ile dokladnie to nie wiem, bo ja mam Tessera Sanitaria, wiec place ze znizkami... Tez bym chciala miec mala przy sobie, ale zmeczenie poporodowe tez robi swoje, i juz mi kilka mam powiedzialo, ze bede sie cieszyla, ze ktos sie nia zajmie, zebym mogla chociaz te dwie godzinki odpoczac.. Zobaczymy.
Co do miesa, mnie tam kochana to rybka czy jesz czy nie, tak jak mowilam, sugeruje tylko jesc duzo jaj, mleko, oraz warzywa straczkowe, przede wszystkim soczewica czy fasola, bo wiem ze zawieraja duzo protein i bialek, a male potrzebuje ich jako budulca, z weglowodanow korzystasz tylko ty.. Aha i warzywa i owoce na pewno nie chodzilo doktorce o to zebys nie jadla wcale, ale o to, zebys dokladnie myla, bo i mi wszyscy lekarze to powtarzaja. Termin widac z suwaczkow
czyli 23 pazdziernik, ale jak to bywa, nigdy nic nie wiadomo. Aha i gdybys zmienila zdanie co do znieczulenia, to ten szpital jest jedynym ktory zapewnia epidural za darmo kazdej rodzacej jesli tylko sobie zazyczy.. Dla mnie to byl gigantyczny plus
Ja tam naturalnie rodzic zamiaru nie mam najmniejszego ;-)
luczka co do torby moja mama postanowila mi zrobic niespodzianke i przyjezdza w ta niedziele, przywiezie mi zakupy z allegro takie jak podpaski poporodowe, pizamki do karmienia i takie tam, wiec w poniedzialek zabieram sie do pakowania torby. wcale mi sie nie spieszy do szpitala, wiec zabieram sie do pakowania jakbym chciala a nie mogla
zapomnialam ze sa dwa.. Ciezko znalezc idealny szpital, ja tez wcale nie wiem, czy ten bedzie ok, jak na razie jest wszystko w porzadku, radze ci chociaz badania tam robic, powinnas zaplacic mniej, ale ile dokladnie to nie wiem, bo ja mam Tessera Sanitaria, wiec place ze znizkami... Tez bym chciala miec mala przy sobie, ale zmeczenie poporodowe tez robi swoje, i juz mi kilka mam powiedzialo, ze bede sie cieszyla, ze ktos sie nia zajmie, zebym mogla chociaz te dwie godzinki odpoczac.. Zobaczymy. Co do miesa, mnie tam kochana to rybka czy jesz czy nie, tak jak mowilam, sugeruje tylko jesc duzo jaj, mleko, oraz warzywa straczkowe, przede wszystkim soczewica czy fasola, bo wiem ze zawieraja duzo protein i bialek, a male potrzebuje ich jako budulca, z weglowodanow korzystasz tylko ty.. Aha i warzywa i owoce na pewno nie chodzilo doktorce o to zebys nie jadla wcale, ale o to, zebys dokladnie myla, bo i mi wszyscy lekarze to powtarzaja. Termin widac z suwaczkow
czyli 23 pazdziernik, ale jak to bywa, nigdy nic nie wiadomo. Aha i gdybys zmienila zdanie co do znieczulenia, to ten szpital jest jedynym ktory zapewnia epidural za darmo kazdej rodzacej jesli tylko sobie zazyczy.. Dla mnie to byl gigantyczny plus
Ja tam naturalnie rodzic zamiaru nie mam najmniejszego ;-)luczka co do torby moja mama postanowila mi zrobic niespodzianke i przyjezdza w ta niedziele, przywiezie mi zakupy z allegro takie jak podpaski poporodowe, pizamki do karmienia i takie tam, wiec w poniedzialek zabieram sie do pakowania torby. wcale mi sie nie spieszy do szpitala, wiec zabieram sie do pakowania jakbym chciala a nie mogla

Ostatnia edycja:
;-)