reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery katy naszego maluszka :)

patrycja24berlin

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Miasto
xxx
Dziewczyny byl watek o pokoikach naszych pociech ale widze ze juz nikt w nim nic nie wkleja...wiec reanimuje go ...Pokazcie jak sie Waszym pociechom mieszka w tym co stworzylyscie i wlozylyscie tyle serca...czekam z niecierplowoscia

reklama
dziewczyny ja dopiero zabieram sie za urzadzanie pokoju Otylki- poki co mamy tylko łózeczko ;) Teraz jestem na etapie poszukwania lampy- w koncu to ulubiona zabawka maleństwa, wiec chciałabym znależć cos fajowego, napiszcie gdzie mozna znależć fajne lampy do pokoju dziecinnego:)) i pokażcie jakie maja wasze malenstwa:)))

no niestety ale moje maleństwo jest skazane na moje i męża towarzystwo. Swój pokoik będzie miało w naszej sypialni...mam tylko 2 pokoje.. jak troche podrośnie to albo zmieniamy lokum albo my wynosimy się z sypialni ....tylko jeszcze nie wiem gdzie ;D

A moja Olunia ostatecznie i tak wylądowała w naszej sypialni. Pokoik co prawda urządzony ale niestety musi poczekać aż moja córunia nie będzie się budzić na karmienie i zacznie przesypiać całą nockę.

u nas ruszyło z budową..i zaprzestaliśmy urzadzania pokoiku Małej tu w mieszkaniu...Łóżeczko stoi u nas w pokoju..ale ona śpi- na zmiane-raz w swoim..raz w naszym łóżku:)

Jak na razie Miki ma swój kącik w naszej sypialni :-) Nad pokoikiem bedziemy mysleć wtedy jak nocki będą przespane - kiedy to nastąpi???

Moja mała śpi razem w pokoju ze siostrą która ma 3 lata.Starsza śpi już w łóżku a młodsza w łóżeczku ale... ...młodsza śpi w łóżku popołudniami u niej i bardzo jej to odpowiada!!!!!!!! :laugh:

reklama
U nas to jest tak, ze to my przenieslimy łozko z sypialni do pokoju małej, i mysle ze tak bedziemy razem z nia do 6 miesiaca, a potem spadamy do siebie.

Do góry