reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

a my już jesteśmy praktycznie zdecydowani...
maxi cosi odpada, okazało się ze nawet w cenie ok 3 tys zł nie posiada pokrowca na nózki na zimę ( w wersji spacerowej), poza tym budka jest trochę krótka i obawiam się że nie ochroniłaby przed wiatrem

byliśmy niezwykle zadowoleni z x-lndera, wiec kupimy nowy model x-lander xa:)
dla dziewczynki :)
28gqn86.jpg

dla chłopca
2hx8vt1.jpg
albo
2w59a89.jpg

jak dla mnie ten wózek jest nie do zdarcia, rewelacyjnie sprawdza sie w trudnych warunkach, jest ciepły...MInusem jest waga, ale mieszkam w domku więc nie muszę go wprowadzac na piętra
Jedyne co dokupię to fotelik maxi cosi, bo w tym modelu x-l wyjątkowo nie podoba mi się fotelik

reklama
Dziewczyny a ktoras z was ma doswiadczenia lub cos slyszala o wozkach quinny buzz. Strasznie mi sie podobaja, ale nie wiem czy sa praktyczne? Pomozcie!

anbar, dzieki za odpowiedz, piszac "do samolotu" mialam namysli ogolnie, poczytalam juz troche na stronie lini lotniczych i rzeczywiscie jest tak jak piszesz.

A ja całkiem mocno zastanawiam się nad wózkami bebecar. są duże, solidnie zrobione. mają gwarancję 2 albo 3 lata. duże, skrętne koła w niektórych modelach.
ktoraś z Was miała moze przyjemność?

Witam.
My mamy już wozeczek nasza córcia ma 10miesięcy.Nasz typ to Casualplay S4.Super trzy funkcyjny jak dla mnie niezastąpiony.Gondole można przewozić w aucie ma potrzebne testy.SPrawdza się w dalekie podróży.My jechalisy nad może jak małą miała 3 miesiące i jechalismy 600km,gondola super sprawdziła się.Dotego fotelik rozkłada się na płasko ta funkcjie fotelika mają chyba 2lub 3 firmy.U nas też się sprawdził szczególnie jak musiałam szybko gdzieś wyjść to nie targałąm gondoli tylko stelaż do auta a pózniej fotelik na stelaż i sprawa prosta.Wóźek nie należy do tanich ale spokojnie mozna skompletować na allegro jest taniej.Teraz z racji że będzie drugi dzidzius i odstęp bedzie nieduży więc kupujemy wózek rok po roku same zobaczcie
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=305&<osCsid>.
A to link do Casualplay S4 nasza gondola jest cała czerwona
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CASUALPLAY S4 spacerowy + gondola MOON + PRIMA EASY>

a my już jesteśmy praktycznie zdecydowani...
maxi cosi odpada, okazało się ze nawet w cenie ok 3 tys zł nie posiada pokrowca na nózki na zimę ( w wersji spacerowej), poza tym budka jest trochę krótka i obawiam się że nie ochroniłaby przed wiatrem

byliśmy niezwykle zadowoleni z x-lndera, wiec kupimy nowy model x-lander xa:)

jak dla mnie ten wózek jest nie do zdarcia, rewelacyjnie sprawdza sie w trudnych warunkach, jest ciepły...MInusem jest waga, ale mieszkam w domku więc nie muszę go wprowadzac na piętra
Jedyne co dokupię to fotelik maxi cosi, bo w tym modelu x-l wyjątkowo nie podoba mi się fotelik

tez jestem zdecydowana na x landera - kolor jungle

WOZEK-SPACEROWY-XA-&.jpg

Trio-Quinny-Buzz-3-Groovy-Green-Esmerald-Green.jpg

Ja tez juz sie zdecydowalam Quinny Buzz, mam nadzieje ze bedzie chlopczyk, jezeli dziewczynka to wybiore inny kolor :)

Ja jak pisałam jesteśmy zdecydowani na Musty...ostatnio mój mądry chłop pytał się mnie w sklepie jak go oglądałam czy kupujemy od razu :-D
Wymyśliłam tylko że każdą część (gondolka, fotelik i spacerówka) kupię sobie w innym kolorze, bo kilka mi się podoba i nie mogłam się zdecydować.

Mysza rzeczywiście wózki Mutsy są bardzo ładne.
Jakoś je wcześniej pominęłam,nie wiem czemu.Mysle,że to jeden z moich typów,a duże koła-:tak:

reklama
Do góry