reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

co do bazy samochod. do fotelika...to bardzo polecam, zwłaszcza zmotoryzowanym mamom,
jest bardzo wygodna, bo na stałe mocuje się pasami samochod., a potem tylko jednym kliknięciem( tak przynajmniej jest w Maxi Cosi) wpina i wypina fotelik, bez potrzeby plątania się w pasy

no...Mutsy i Teutonia...to od dawna dawien moi faworyci, tylko właśnie ta waga i rozmiar mnie dalej przeraża

reklama
Modlisia a dlaczego fotelik maxi-cosi ? Że lepszy ? Bo ja nie mam rozeznania, ale te musty mi się podobały, bo mają dwa rodzaje.

No wg testów są najlepszymi fotelikami...Niedługo w programie UWAGA będa pokazane testy większości fotelików. A baza jest fajna ale widziałam ostatnio jak podczas wypadku te foteliki się wypinają z bazy i dziecko przez przednią szybę wypada wraz z fotelikiem a te przymocowane pasami jakoś trzymaja sie w miejscu...:( Oczywiście zawsze zakładamy bezwypadkową jazdę ale inni kierowcy niekoniecznie :(

Mnie w żołądku ścisnęło jak to przeczytałam...trzeba się zastanowić. Niby wygodne, ale jak mniej bezpieczne.

NIby tak, ale ta baza na pewno nie była maxi cosi ;)... Męzczyzni z rodziny mojego męża to głownie policjanci i stad przewrazliwienie na pewne tematy...;) Sami sie wachamy w sprawie bazy, chyba pozostaniemy przy dobrym foteliku.

http://uwaga.onet.pl/171232,reporta...czne_w_foteliku_samochodowym,wideo_detal.html tu jest krotki filmik, nie wiem czy będzie jego kontynuacja w programie... Ten reportaz jest jeszcze delikatny, widzialam niesttey gorszy :(

Ostatnia edycja:
Tez czekam na ten program w Uwadze, widzialam zapowiedz ale nie pamietam kiedy maja puszczac ten odcinek.
Ja juz jestem pewna ze kupimy maxi cost tylko nie wiem co z baza, szczerze jeszcze nie myslalam, moze po tym programie jakos wszystko bedzie fajnie wytlumaczone. Najwazniejsze zeby byl bezpieczny.

a my znaleźliśmy odpowiedni dla nas wózek, tj dla mnie, bo spełnia moje wymagania;-)
:: Bb Confort ::
egoistycznie trochę,ale tym razem postawiłam na moją wygodę samodzielnego poruszania się po mieście

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry