reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Meryan...
moja znajoma ma peg perego... iiiii okropnie jest zmeczona prowadzeniem wózka z tak małymi kólkami po miescie...Pokonywanie chodników to podobno niezły wyczyn i po krótkim spacerze jest niezle zmachana. Ja mam spacerówkę Maclarena dla Mikusia i chyba nie zdecydowałabym się na kupno gondoli z takimi kólkami...
Nie gniewaj się, ale podobno to nie są wózki na nasze drogi,pomimo tego ze z wyglądu są fajne.

reklama
Modlisiu, no coś Ty, nawet o gniewaniu nie pomyslałam;-)
ja z maclarena byłam znowu bardzo zadowolona,
Lola jest typową, parasolką, a ja takiego wózka wlaśnie poszukuję,przerabiałam już grube, duże koła....nie dla mnie , mimo tego że mutsy i teutonia to moi faworyci i nie ukrywam,że z wyglądu bardziej mi odpowiadają,ale tak jak pisałam, muszę mieć wózek, którym będę mogła swobodnie poruszać się, który przede wszystkim zmieści się do mojego ciasnego bagażnika,
peg perego.....ma trochę inne kółka, twarde i mniej zwrotne

My myślimy o Emmaljundze, a konkretnie o tym modelu:

Dużo dobrego o nich słyszeliśmy, a poza tym wpadły nam w oko "na żywo". Są piękne, stabilne i w moim górskim otoczeniu chyba optymalne. owszem, nie grzeszą lekkością ale mieszkamy w domu parterowym więc nie będzie problemu. Mają fajne wyposażenie dodatkowe (piekne torby :-) ), bardzo dużą gondolę i cieplutkie śpiworki. Oczywiście jest też możliwość zamontowania na stelażu fotelika samochodowego. Szczerze mówiąc - uparłam się i wszystkie inne przegrywają z "Emmą" w przedbiegach ;-)

to model - Mondial Duo combi na podwoziu classic, co do fotelika jeszcze się nie zdecydowaliśmy czy będzie też z Emmy - na razie przeglądamy testy ADAC i inne tego typu.

[ który przede wszystkim zmieści się do mojego ciasnego bagażnika,

Mi W. ostatnio powiedział ze chyba muszę sobie inne autko kupić bo w moim to bagażnik jest minimalny...właściwie to żaden. I tak się właśnie zastanowiłam że faktycznie ma rację, nie będzie szans na zmieszczenie kółek od Musty...ale uwielbiam moje autko i raczej będę szukała jakiś innych rozwiązań niż jego wymiana.

My myślimy o Emmaljundze, a konkretnie o tym modelu:

No powiem CI że bardzo ciekawy...taki...hmm...stylowy.
Ile się ceni taki wózek ?

Mysza stelaż Mikusia, woziłam zawsze z przodu, nakładałam folię i go opierałam, o przednie siedzenie, podsunięte maksymalnie do tyłu, do bagażnika weszła mi torba z pieluchami i pierdołami,minimum miejsca musialam mieć na jakieś zakupy, teraz będę miała dwóch pasażerów, więc miejsce jeszcze bardziej ograniczone,a autka póki co też nie zamierzam zmieniać

No do najtańszych nie należy - to raczej ten drugi biegun. około 2800zł, za granicą trochę taniej. Ale na ten wydatek szarpną się teściowie, więc... :-)

kurcze a ja w pracy połowy linków nie widzę i muszę czekać do wieczora żeby podejrzeć :-)

mam nadzieję, że w niedzielę mi się uda pooglądać sobie trochę wózków w sklepie i wyrobić jakiś pogląd :-)

No ja już jestem zdecydowana na Musty...więc gdyby nie problem ze przekładałabym z kąta w kąt to mogłabym już kupić :-) ale też biegam często do sklepu sobie go jeszcze pooglądać ;-)

reklama
Przy pierwszej córci miałam Graco byłam baardzo zadowolona,niestety u nas jest takie minimum wyboru jeśli chodzi o tą firme :/ pewno przyleci zza oceanu ;)

Do góry