reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Kasiu w większości wielofunkcyjnych się rozkłada...

no własnie nie wiem jak z tym fotelikiem....bo fotelik elmajunga u mnie definitywnie odpada

reklama
Witam
Obserwowałam, oglądałam i chyba mam wybrane 2 typy których będę się trzymać:
1. X lander xa
2. Jane nomad air

Podobno x lander bardziej wytrzymały natomiast jane - spacerówka rozkładana na płasko.

Mamy jeszcze trochę czasu więc jeszcze pomyślę.

No my z P. stawiamy na razie po przegladzie internetowym na X landera xa.Musimy wybrać sie do sklepów i wypróbować ja sie prowadzi w realu.
Lub nasz drugi typ Tako jumper FX.
Przy czym do wózków x landera z tego co wyczytałam mozna dokupić adaptery i pasuje fotelik Maxi Cosi a maja one bardzo dobra opinie.

Załączniki

• x lander ax.jpg
    x lander ax.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 57
  • tako jumper FX.jpg
    tako jumper FX.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 49
Ja tak jak nie mam pojęcia jaki wózek chcę tak jestem całkowicie zdecydowana na fotelik Maxi Cosi dla maleństwa + ewentualnie bazę Isofix - chyba jako jedyna ma też 5 gwiązdek ... patrzyłam na oceny innych fotelików i tak np. fotelik First Class Emmaljungi ma 4 gwiazdki ale z bazą już tylko jedną ...

więc przynajmniej wybór wózków ograniczył mi się do tych pasujących do Maxi Cosi ... muszę się w końcu wybrać do jakiegoś sklepu i wypróbować :-)

Paulinko ja tak w sumie dopiero zaczełam oglądac wozki jak zobaczylam i poczytalam watek wozkowy.No i na razie wlasnie takie najbardziej przypadly mi do gustu.Szczegolnie ten x lander, mimo ze Tako sa tansze ale tamten bardziej wizyjnie mi sie podoba i mojemu P. tez.
Ale jeszcze wszystko moze sie zmienic jeszcze tyle czasu przed nami.

lori ja ostatnio byłam w sklepie i pobawiłam sie tym tako. całkim fajny i rzeczywiscie w całym komplecie ma niezłą cenę.

X-lander przestaje mi sie juz podobać. jakoś za dużo ludzi nimi jeździ. chyba jestem jakas dziwna, ale tak to własnie na mnie dziala.

A ja zaczynam wątpic w Mutsy na którego byłam zdecydowana i też myslę o x-landerze...
Jak się okaże ze będzie chłopczyk to nie wybaczę sobie że sprzedałam starego x-landera...grrrr :(
Magda też mnie wkurzało jak wiekszosc wokół miało te wózki ;) ale sam wózek mi to wynagradzał, bo był naprawdę dobry :)

reklama
Kasiu_B, mam wielką prośbę - mogłabyś wrzucić link do stron z testami fotelików? Nie wiedziałam, że Emmaljunga z bazą tak słabo wypada... :szok:

Do góry