Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No my z P. stawiamy na razie po przegladzie internetowym na X landera xa.Musimy wybrać sie do sklepów i wypróbować ja sie prowadzi w realu.
Lub nasz drugi typ Tako jumper FX.
Przy czym do wózków x landera z tego co wyczytałam mozna dokupić adaptery i pasuje fotelik Maxi Cosi a maja one bardzo dobra opinie.
Ja tak jak nie mam pojęcia jaki wózek chcę tak jestem całkowicie zdecydowana na fotelik Maxi Cosi dla maleństwa + ewentualnie bazę Isofix - chyba jako jedyna ma też 5 gwiązdek ... patrzyłam na oceny innych fotelików i tak np. fotelik First Class Emmaljungi ma 4 gwiazdki ale z bazą już tylko jedną ...
więc przynajmniej wybór wózków ograniczył mi się do tych pasujących do Maxi Cosi ... muszę się w końcu wybrać do jakiegoś sklepu i wypróbować :-)
Paulinko ja tak w sumie dopiero zaczełam oglądac wozki jak zobaczylam i poczytalam watek wozkowy.No i na razie wlasnie takie najbardziej przypadly mi do gustu.Szczegolnie ten x lander, mimo ze Tako sa tansze ale tamten bardziej wizyjnie mi sie podoba i mojemu P. tez.
Ale jeszcze wszystko moze sie zmienic jeszcze tyle czasu przed nami.
A ja zaczynam wątpic w Mutsy na którego byłam zdecydowana i też myslę o x-landerze...
Jak się okaże ze będzie chłopczyk to nie wybaczę sobie że sprzedałam starego x-landera...grrrr Magda też mnie wkurzało jak wiekszosc wokół miało te wózki ale sam wózek mi to wynagradzał, bo był naprawdę dobry