reklama
Tofiś
Fanka BB :)
Witam
Obserwowałam, oglądałam i chyba mam wybrane 2 typy których będę się trzymać:
1. X lander xa
2. Jane nomad air
Podobno x lander bardziej wytrzymały natomiast jane - spacerówka rozkładana na płasko.
Mamy jeszcze trochę czasu więc jeszcze pomyślę.
Obserwowałam, oglądałam i chyba mam wybrane 2 typy których będę się trzymać:
1. X lander xa
2. Jane nomad air
Podobno x lander bardziej wytrzymały natomiast jane - spacerówka rozkładana na płasko.
Mamy jeszcze trochę czasu więc jeszcze pomyślę.
No my z P. stawiamy na razie po przegladzie internetowym na X landera xa.Musimy wybrać sie do sklepów i wypróbować ja sie prowadzi w realu.
Lub nasz drugi typ Tako jumper FX.
Przy czym do wózków x landera z tego co wyczytałam mozna dokupić adaptery i pasuje fotelik Maxi Cosi a maja one bardzo dobra opinie.
Lub nasz drugi typ Tako jumper FX.
Przy czym do wózków x landera z tego co wyczytałam mozna dokupić adaptery i pasuje fotelik Maxi Cosi a maja one bardzo dobra opinie.
Załączniki
Ja tak jak nie mam pojęcia jaki wózek chcę tak jestem całkowicie zdecydowana na fotelik Maxi Cosi dla maleństwa + ewentualnie bazę Isofix - chyba jako jedyna ma też 5 gwiązdek ... patrzyłam na oceny innych fotelików i tak np. fotelik First Class Emmaljungi ma 4 gwiazdki ale z bazą już tylko jedną ...
więc przynajmniej wybór wózków ograniczył mi się do tych pasujących do Maxi Cosi ... muszę się w końcu wybrać do jakiegoś sklepu i wypróbować :-)
więc przynajmniej wybór wózków ograniczył mi się do tych pasujących do Maxi Cosi ... muszę się w końcu wybrać do jakiegoś sklepu i wypróbować :-)
paulinka109
Fanka BB :)
lori - kurcze naprawdę ładny ten wózek i cena nie jest kosmiczna... Chyba będzie w gronie moich faworytów 
Paulinko ja tak w sumie dopiero zaczełam oglądac wozki jak zobaczylam i poczytalam watek wozkowy.No i na razie wlasnie takie najbardziej przypadly mi do gustu.Szczegolnie ten x lander, mimo ze Tako sa tansze ale tamten bardziej wizyjnie mi sie podoba i mojemu P. tez.
Ale jeszcze wszystko moze sie zmienic jeszcze tyle czasu przed nami.
Ale jeszcze wszystko moze sie zmienic jeszcze tyle czasu przed nami.
lori ja ostatnio byłam w sklepie i pobawiłam sie tym tako. całkim fajny i rzeczywiscie w całym komplecie ma niezłą cenę.
X-lander przestaje mi sie juz podobać. jakoś za dużo ludzi nimi jeździ. chyba jestem jakas dziwna, ale tak to własnie na mnie dziala.
X-lander przestaje mi sie juz podobać. jakoś za dużo ludzi nimi jeździ. chyba jestem jakas dziwna, ale tak to własnie na mnie dziala.
A ja zaczynam wątpic w Mutsy na którego byłam zdecydowana i też myslę o x-landerze...
Jak się okaże ze będzie chłopczyk to nie wybaczę sobie że sprzedałam starego x-landera...grrrr
Magda też mnie wkurzało jak wiekszosc wokół miało te wózki
ale sam wózek mi to wynagradzał, bo był naprawdę dobry 
Jak się okaże ze będzie chłopczyk to nie wybaczę sobie że sprzedałam starego x-landera...grrrr
Magda też mnie wkurzało jak wiekszosc wokół miało te wózki
reklama