reklama
Też mi sie to niepodoba i nawet zaczęłam się zastanawiac nad zmianą wózka...Ja wiem, że kolor to podrzędna sprawa ale jednak ...kurczę jestemzła..Wczoraj byłam na chwile w sklepie i mój entuzjazm opadł 

Znów myślę o x-landerku
Znów myślę o x-landerku
E
Ewcia_822
Gość
Hej dziewczęta. Ja już od dawna mam upatrzony wózeczek Mutsy kolor coffe cream. Ponieważ ceny są dla mnie wysokie więc zdecydowaliśmy się, że jak już przyjdzie co do czego to odkupimy używany. Kupimy z gondolką i spacerówką bo fotelik nie jest nam potrzebny aż tak bardzo. Będę miała fotelik dla maleństwa od mojej siostry, której maluch już ma 7 miesięcy. Dobrą sprawą jest to, że mamy duże auto (multi van) i spokojnie zmieszczę wózek złożony i gondolkę a fotelik będzie na stałe w aucie. A znoszenie z 2 piętra mnie akurat nie przeraża bo przerabiałam taki ciężki wózek już z pierwszą córką, mieliśmy dla niej wózek Implast. W sumie to jestem szalona na punkcie wózków. Miałam już Implasta wielofunkcyjnego, później spacerówkę Baby design. Jak zaszłam w drugą ciążę to znudziły mi się te wózki i kupiliśmy Graco Quattro Deluxe bo taki fajny design miał. Teraz tym Graco jeździ córeczka koleżanki a nam spodobał się bardzo ten Mutsy i na pewno przy tej decyzji zostaniemy bo wyprowadziliśmy się poza miasto i potrzebujemy wygodnego wózka na leśne drogi i zaniedbane chodniki
)) Do tego często jeździmy w plener bo jesteśmy pasjonatami fotografowania więc myślę że taki wózeczek spełni nasze oczekiwania.
No mój wózek to też musi być typowy terenowiec
...X-lander własnie super sie sprawdził, całe lato użytkowany był w lesie, oraz na terenie gdzie mieszkam-częsciwo nie ma drogi 
Naprawde znów mam dylemat. Świrek ze mnie
Gdyby nie ten kolor hahaha 
Naprawde znów mam dylemat. Świrek ze mnie
Elzu
Fanka BB :)
Jak w ogole zabieracie sie za wybor wozka (szczegolnie pierwszego jak nie macie jeszcze doswiadczenia)? Czy najpierw w internecie, a pozniej w sklepach ogladacie, czy odwrotnie? Mi szukanie w internecie wydaje sie takie skomplikowane bo jest tak duzo roznych wozkow, a z opisow to kazdy jest najlepszy (reklama).. A do tego chcialabym kupic uzywany zeby troszke zaoszczedzic.. a jak zaczne szukac i napalac sie na jakies super modele, to moze okazac sie ze takich uzywanych na przyklad nie ma..
mama2010
Elizu ja ci powiem ze nie mam doswiadczenia rowniez ale jak to ja pier ogladam na internecie potem zamierzam odwiedzic sklepy zeby zobaczyc na zywo no i jeszcze staram sie szkukac jakis opini doswiadczonych mam zeby ni kupic czego co bedzie tylko ladne.
Tygrysek-M
Witam
u nas też nie łatwo z wyborem wózka chociaż wiem na pewno, że musi mieć dużą gondolę i pompowane koła oraz dobrą amortyzację. Mieszkam w domu więc nie muszę się martwić o znoszenie wózka po schodach. jak na razie upatrzyłam sobie taki model 3w1 FYN 4ds + fotel jedo + okrycie, torba GRATISY (1021794357) - Aukcje internetowe Allegro
Widziałam go na żywo i jest bardzo fajny i lekko się go prowadzi. Ale zobaczymy czy wytrwam przy tym wyborze :-)
Widziałam go na żywo i jest bardzo fajny i lekko się go prowadzi. Ale zobaczymy czy wytrwam przy tym wyborze :-)
reklama
może i macie rację z tym, ze im więcej osób używa to znaczy że produkt jest jak najbardziej w porządku. mi nadal w głowie siedzie bebecar Vector at i będę męża mocno namawiała.
oto link:
BEBECAR VECTOR AT CLASSIC 607 + FOTELIK Wys GRATIS (1030083166) - Aukcje internetowe Allegro
oto link:
BEBECAR VECTOR AT CLASSIC 607 + FOTELIK Wys GRATIS (1030083166) - Aukcje internetowe Allegro