reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

Wkleję Wam jeszcze zdjęcie wózka z gondolą w kolorze który mi się podoba,to własnie te których w Polsce nie ma :no:

w

reklama
Egrunia, ja tez swojego nie mialam gdzie poogladac na zywo.. zamowilam przez internet i w razie jakby cos mi nie pasowalo to mam 7 dni na odeslanie, takze narazie cierpliwie czekam powinien w tym tyg przyjsc.

Ja dzisiaj wybiorę się do fajnej hurtowni i zapytam czy jest możliwość zamówienia jeszcze Musty w kolorze Ocean...to ten turkusik.
Może jakoś przez przedstawicieli im się uda jeszcze. Dam znać

Elzu w sumie te 7 dni na odesłanie to dobra opcja ale myslałam ze to będzie prostsze czyli ide do sklepu,oglądam,zachwycam się i kupuje,a tu się okazuje że to troche bardziej skomplikowane :(
Myszko to popytaj i daj znać bo mi też się podoba ten kolorek i myślałam nad taką turkusową spacerówką,jest śliczna i mamusi do ubranek pasuje :***

a ja się ostatnio zastanawiam nad Quiny Buzz 3 w kolorze Capri...to też taki mocny turkus:-D z kolekcji 2009, a spacerówka w kolorze kiwi:-)

Oba kolorki śliczne,ja właśnie wolę wózki w takich "żywych" kolorach.
Ale na pewno nie uda mi się wmówić mojemu M. że kiwi to prawie jak czarny :-D choć ostatnio pokazywałam mu turkus i tłumaczyłam,że to taki chłopięcy-niebieski,a on na to :"proszę cię przecież widzę że to błekitny" :-D:-D:-D
Faceci to moją jakieś dziwne postrzeganie kolorów.Jak kupowałam ostatnio buty (róż-fuksja) to trzymam je w ręce i mu pokazuje a on patrzy na mnie i mówi:"fioletowe?" no myslałam że tam padnę,pani w sklepie też:-D

Ja sie zdecydowalam ze kupimy wlasnie wozek czarny, uniwersalny i sie nie bedzie brudzil. Na poczatku bardzo chcialam jakies fajne kolorki ale moj L mnie przekonal. bedac na urlopiku uwaznie przygladalam sie wszystkim napotkanym wozeczkomi bede na pewno zwracala uwage zeby buda byla spora bo jak jest cieplo i sloneczko swieci to moze maluszkowi przeszkadzac! Chcialam ten quinny buzz ale maja strasznie male budki. Wiec znowu jestem w kropce.

Z tym czarnym wózkiem to bym uważała, latem będzie się strasznie nagrzewał!
Gondola może być czarna, bo i tak będzie zima, ale spacerówki czarnej na pewno nie kupię...

reklama
a nie boicie się tych ciemnych kolorów, szczególnie czarnego, ze bedzie za bardzo słońce przyciągał i w srodku maluszkowi będzie duszno?

Trusia77 pompowane koła to podstawa ;-)))

Do góry