reklama
Elzu w sumie te 7 dni na odesłanie to dobra opcja ale myslałam ze to będzie prostsze czyli ide do sklepu,oglądam,zachwycam się i kupuje,a tu się okazuje że to troche bardziej skomplikowane 
Myszko to popytaj i daj znać bo mi też się podoba ten kolorek i myślałam nad taką turkusową spacerówką,jest śliczna i mamusi do ubranek pasuje :***
Myszko to popytaj i daj znać bo mi też się podoba ten kolorek i myślałam nad taką turkusową spacerówką,jest śliczna i mamusi do ubranek pasuje :***
Oba kolorki śliczne,ja właśnie wolę wózki w takich "żywych" kolorach.
Ale na pewno nie uda mi się wmówić mojemu M. że kiwi to prawie jak czarny
choć ostatnio pokazywałam mu turkus i tłumaczyłam,że to taki chłopięcy-niebieski,a on na to :"proszę cię przecież widzę że to błekitny" 

Faceci to moją jakieś dziwne postrzeganie kolorów.Jak kupowałam ostatnio buty (róż-fuksja) to trzymam je w ręce i mu pokazuje a on patrzy na mnie i mówi:"fioletowe?" no myslałam że tam padnę,pani w sklepie też
Ale na pewno nie uda mi się wmówić mojemu M. że kiwi to prawie jak czarny

Faceci to moją jakieś dziwne postrzeganie kolorów.Jak kupowałam ostatnio buty (róż-fuksja) to trzymam je w ręce i mu pokazuje a on patrzy na mnie i mówi:"fioletowe?" no myslałam że tam padnę,pani w sklepie też

mama2010
Fanka BB :)
Ja sie zdecydowalam ze kupimy wlasnie wozek czarny, uniwersalny i sie nie bedzie brudzil. Na poczatku bardzo chcialam jakies fajne kolorki ale moj L mnie przekonal. bedac na urlopiku uwaznie przygladalam sie wszystkim napotkanym wozeczkomi bede na pewno zwracala uwage zeby buda byla spora bo jak jest cieplo i sloneczko swieci to moze maluszkowi przeszkadzac! Chcialam ten quinny buzz ale maja strasznie male budki. Wiec znowu jestem w kropce.
Trusia77
Fanka BB :)
Dla mnie wybór wózka to czarna magia, jedynie to wiem że kółka muszą być pompowane i wypowiedzieć mogę się na temat kolorów 

reklama