Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak beta dwa dni przed wizytą wynosiła 44, to ciężko uwierzyć, że lekarz coś zobaczył. Pęcherzyk widać jak beta ma ok. 1000.Jestem w swojej pierwszej ciąży, byłam ostatnio na 1 wizycie, doktor opisał jako 4-5 tydzień, 3 mm pęcherzyk, bodajże dwa dni przed wizytą beta wynosiła 44 ,a dwa dni wcześniej 14. Sądzicie że to co widać jest okej?
To na tym zdjęciu co w końcu jest ? To nie pęcherzyk? Myślisz w takim razie że w dwa dni z 44 nie wzrosła do 1000?Jak beta dwa dni przed wizytą wynosiła 44, to ciężko uwierzyć, że lekarz coś zobaczył. Pęcherzyk widać jak beta ma ok. 1000.
I beta 44 to na pewno nie jest 5tc.
Jak beta dwa dni przed wizytą wynosiła 44, to ciężko uwierzyć, że lekarz coś zobaczył. Pęcherzyk widać jak beta ma ok. 1000.
I beta 44 to na pewno nie jest 5tc.
Nie ma szans na to, żeby beta Ci wzrosła z 44 do 1000 w dwa dni. Zbadaj i sama zobaczysz.To na tym zdjęciu co w końcu jest ? To nie pęcherzyk? Myślisz w takim razie że w dwa dni z 44 nie wzrosła do 1000?![]()
Właśnie mam też zalecenie na betę jutro zrobięNie ma szans na to, żeby beta Ci wzrosła z 44 do 1000 w dwa dni. Zbadaj i sama zobaczysz.
Nie wiem co widział lekarz, ja bym zbadała jeszcze raz betę z przyrostem.
A ta wizyta była kiedy?Właśnie mam też zalecenie na betę jutro zrobię
W ten poniedziałek 9.02A ta wizyta była kiedy?
To jest tak - licząc z dnia miesiączki powinnaś kończyć zaraz 5tc. Tymczasem ta beta sprzed wizyty była taka, jak powinna być w dniu spodziewanej miesiączki czyli takie 4+0.W ten poniedziałek 9.02
W ten poniedziałek 9.02