• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy ciąża się dobrze rozwija?

Jestem w swojej pierwszej ciąży, byłam ostatnio na 1 wizycie, doktor opisał jako 4-5 tydzień, 3 mm pęcherzyk, bodajże dwa dni przed wizytą beta wynosiła 44 ,a dwa dni wcześniej 14. Sądzicie że to co widać jest okej?

Załączniki

• IMG_6306.jpeg
    IMG_6306.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 230
reklama
Jestem w swojej pierwszej ciąży, byłam ostatnio na 1 wizycie, doktor opisał jako 4-5 tydzień, 3 mm pęcherzyk, bodajże dwa dni przed wizytą beta wynosiła 44 ,a dwa dni wcześniej 14. Sądzicie że to co widać jest okej?
Jak beta dwa dni przed wizytą wynosiła 44, to ciężko uwierzyć, że lekarz coś zobaczył. Pęcherzyk widać jak beta ma ok. 1000.
I beta 44 to na pewno nie jest 5tc.

reklama
W ten poniedziałek 9.02
To jest tak - licząc z dnia miesiączki powinnaś kończyć zaraz 5tc. Tymczasem ta beta sprzed wizyty była taka, jak powinna być w dniu spodziewanej miesiączki czyli takie 4+0.
Zawsze jest oczywiście szansa na to, że owulacja była później.
Natomiast to jest niepokojące, że lekarz już widział coś, co uznał za pęcherzyk. Miał prawo w sumie oczekiwać, że pęcherzyk będzie, bo w 5+tc już zwykle jest. Ale no jest to niepokojące. Zbadaj jutro tą betę i przyrost w piątek i umów się na wizytę do kogoś innego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry