s.magdalena339
Aktywna w BB
Mam jutro wizytę u lekarza, mam nadzieję że albo nie dotrzymam do jutra albo lekarz przekaże jakieś dobre informacje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak jak ja, nie oszczędzałam się w ostatnich tygodniach, miałam 2 masaże szyjki bo dziecko duże i urodzilam tak jka Ty. Gdybym leżała plackiem to bym przenosiła i by pewnie była cesarka a dzieciak 3910Ja drugiej ciąży miałam tak dość, że od równego 37tc robiłam WSZYSTKO, żeby poród przyspieszyć, przetestowałam absolutnie każdą metodę "domową" i urodziłam... w 39t4d![]()
Nie dodajecie otuchyTo tak jak ja, nie oszczędzałam się w ostatnich tygodniach, miałam 2 masaże szyjki bo dziecko duże i urodzilam tak jka Ty. Gdybym leżała plackiem to bym przenosiła i by pewnie była cesarka a dzieciak 3910nie ma reguły każdy organizm inny ale w ostatnich tygodniach to bóle różne mnie bóle miesiączkowe budzily w nocy a jak zasnęłam i się obudziłam to cisza ale ja bym prawie poród przeoczyła
![]()
Uwierz wstawia sie przy zagrożeniu porodem przedwczesnym. Tez tak miałam od 32 tyg.No raczej w 32tc żadne dziecko się w kanał nie wstawia. Ja też uważam, że tym wszystkim przyspieszyłaś sobie akcję. A ból brzucha nie był spowodowany skurczem macicy, a obniżeniem położenia dziecka.