reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

An zdrówka!!

ja mam za sobą super dzień, najpierw wizyta u naszej sąsiadki i sąsiadeczki czyli u Ani i Karolinki (Seba oszalał z radości jak zobaczył chomika i rybki :D ale pierwsze co to poleciał się przywitać do Karolinki :))) a miłym cynkiem była informacja że przyjeżdża Psota z Dawidkiem :)) co prawda widzieliśmy się tylko chwilę bo musieliśmy lecieć do teściów i na cmentarz, ale i tak było miło, dzieciaczki słodkie, takie grzeczne maluszki :)) w dodatku się okazało że Psota i mój mąż mają wspólnych znajomych, jaki ten świat mały :D Dopiero wróciliśmy do domu, idę się ogarnąć :D

reklama
Hej, ja również miły dzień ale z niemiłym końcowym akcentem:/
Rano pojechałam na rehabilitację potem do koleżanki i jej 1,5 rocznego synka.tak nam się dobrze gadało ze nawet nie wiem kiedy się zrobiła 15 (a ja do 16 odbieram Oliwkę) a ja byłam na podolanach.wsiadłam w autobus 68, potem 90 a na garbarach nie mogłam wsiąść w 8 (ciągle zapełnione) ,więc autobusem na śródkę, i tam w tramwaj. poprosiłam jakąś dziewczynę w pomoc wejść do tramwaju, a motorniczy zaczął dzwonić że zamyka drzwi (ale nie że raz tylko ciągle dzwoni i dzwoni) po czym przytrzasnął wózek :/ było za dużo ludzi żebym sie awanturowała, ale kiedy wysiadłam na pętli podeszłam do niego (młody koleś może z 30 lat) i pytam czy nie wpuszcza wózków do tramwaju? a on że się spieszył bo od 12 nie miał przerwy i "że siurać mu się chce" :wściekła/y:nosz kurde:wściekła/y:spisałam numer tramwaju, i właśnie piszę do mpk czy "aby na pewno mamy mają miejsce".

Nooo musiałam się wygadać:tak:

Co za palant :/ mogłaś mu dać pampersa :p ale nienawidzę takich sytuacji, zawsze strasznie się boję o wózek, że się przy tym przewróci czy coś, a teraz w spacerówce że młody będzie miał rączki poza wózkiem i mu przytrzasną drzwi :/// napisz do mpk!

Lilou a niby zyjemy w panstwie przyjaznym matkom... Ale mnie takie sytuwacje wkur....:angry:

Tygrynko milo mi bylo Was goscic chociaz ta chwile i zapraszam czesciej:-)

Ania uwierz że nie omieszkam skorzystać :D teraz znam już adres więc bójcie się dziewczyny :p
zmykam modego położyć może szybciej padnie niż o 22 :p

hahahha się uśmiam
lilou trza było mu dać tego pampa jak radzi tygrynka!!!! by się chłop dziwił i na przyszłość trzeba było zrobić mu awanturę bo co jak by coś się małemu stało?? albo jak by przytrzasnął jakaś babcie??
Skrzat pytałaś się czym moja się teraz bawi. Otóż teraz na czasie u nas jest malowanie farbkami lepienie z modeliny i kolorowanie naklejanie.Polecam akademie dwulatka!! Do tego lego i budowanie farmy:)
mamagabi nigdy więcej CIASTEK!!!!!!!!:-D:rofl2::rofl2::laugh2:

Ja też aktywny dzień a końcówka nawet za aktywna :))) więc teraz samotny wieczór mnie czeka co lubię bardzo:laugh2::rofl2:

Witam od rana:)
Widzę, że aktywnie u Was;) To fajnie. My wczoraj mielismy gości:) na-tuska wielkie dzieki, dzieciaki mam nadzieję ci padły no i murzynek bezgluten rządzi!!!
My po wizycie Natali na zakupy, oczywiscie jeszcze muszę iść dziś raz:p Potem upiekłam mężusiowi dwa ciasta do pracy i w sumie jakoś nić nam się nie chciało już robic (tzn sprzątać) więc dzis mnie czeka niezła przeprawa a czasu niewiele, bo idziemy sobie urodzinowo na obiadek, potem kino a na koncu koncert znjaomego na Starym, wiec i pewnie piwko:p Jutro od rana walka z sałatkami, bo znajomi:p
Dziewczyny nie macie przepisu na sangrie/poncz z owocami, bo myślę jaki alkohol na jutro podać:p

MamaGabi zdrówka dla Gabuni!
Lilou ale cham! Pisz skargę jak nic!!!
Tygrynka taniec z kijem:p Dobre, skadś to znam:p

Oki milego dzionka, ja uciekam bo się mój kochany urwis obudził:)

Ostatnia edycja:
ja tylko chciałam powiedzieć dzień dobry :tak: za chwile mam promocję dyplomów wiec lece.....

milego dnia życzę.... :-D

Lilou, ja tez bym nie popuściła, nie dość, że wysokie schody to jeszcze arogancja motorniczego.... :wściekła/y:

hej hej:)

Guziczek ciastka moga byc ale nie o takiej porze jak wczoraj:):-):-D:rofl2::happy:

Skrzat jak przygotowania? posprzatane? ugotowane? wszystkeigo naj nja dla Zet:-)
Tygrynka fajnie ze ci sie podoba nak ursie, ja uwielbiam tanczyc z moim mezem i to raczej zasze ja robie za "kij od szczotki" :zawstydzona/y: hahahahaha bo ja jestem z tych co maja wieksze predyspozycje do tancow klasycznych niz latino etc:)

Lilou no co za swina z tego koelsia, pisz pisz skarge na niego....

no a ja z Gabka na 14.20 do lekarza ,niech ja oslucha bo wczoraj mi kaszlala okropnie wieczorem jak zansela, dizisaj jak narazie jest dobrze ale charczy torche jej w gardelku....

no i ciesze sie ze weekend wkoncu, ze m w domku bedzie, zajmie sie Gabinia a ja sobie pospie.... bo chyab ta pogoda na mnei tak dziala ze bym najchetniej ciagle spala i spala

reklama
Hej kochane :)
mam chwilkę wolną w pracy to piszę :-)
Skrzat jeszcze raz wszystkiego naj dla Z. sto lat!!!!
Lilou pisz kochana skargę !!! koleś idiota jakiś !!!
Tygryś twój opis tańca z T. bardzo mnie rozśmieszył :D ja bym w życiu nie dała rady przekonać R. do kursu tańca!!
MamaG. jak tam młoda się miewa ? co lekarz powiedział? Lula też mi kaszle w nocy po zaśnięciu :( a ja to kaszlę od miesiąca chyba i nie mam kiedy iść do lekarza :(
U nas oglądacze byli pooglądali pogadali i poszli ...
Ja mam dzisiaj wieczór dla siebie bo R. na imprezę idzie ( musi się wyszaleć :-p) to sobie jakiś film romantyczny włączę i może książkę poczytam albo jakąś maseczkę sobie zrobię :-) grunt to relaks :-) wracam do pracy i oby do 17 !!

Do góry