Madriga
Fanka BB :)
To jest właśnie rasizm.Mam wrażenie, ze jestem 100 lat za czarnymi ( bez rasizmu haha).
Język kreuje rzeczywistość.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest właśnie rasizm.Mam wrażenie, ze jestem 100 lat za czarnymi ( bez rasizmu haha).
Nie przyjmuję. Dostałabym skierowanie na te badania, czy wszystko trzeba prywatnie?Ja bym zanim zacznę chodzić na monitoring najpierw wykonała badania z krwi:
1. hormony:
3-5dc - LH, FSH, estrogen, testosteron
7 dni po owulacji - progesteron, prolaktyna (przy Twoich cyklach to ok 27-29dc)
2. morfologia z rozmazem
3. Glukoza na czczo
4. tarczyca: TSH, ft3 i ft4 (+ ewentualnie aTPO i aTG)
5. wątroba: ASPAT i ALAT
6. wit. D3 oraz homocysteina (ew. kwas foliowy)
A kwas foliowy przyjmujesz?
Jest po prostu takie powiedzenie: sto lat za murzynami. Nie nabierajmy sobie do głowy nie wiadomo czego.To jest właśnie rasizm.
Język kreuje rzeczywistość.
Ok dziewczyny, większośc już wiem, dzięki za rady. Miłego dnia!To obowiązkowo do apteki po kwas foliowy - powinno zacząć się przyjmować na 3 miesiące przed staraniami.
Nie na wszystkie badania dostaniesz skierowanie, ale na większość powinnaś dostać bez problemu.
Ja mam miesiączki i od lat bez owulacjiNie. Wyszłam z założenia, ze skoro pojawiła się miesiączka to i jest owulacja
Ja za monitoring normalnie płaciłam jak za wizytęMuszę chyba zacząc chodzić do ginekologa na sprawdzanie owulacji, czy jak to się tam zwie. Za to się płaci dziewczyny?