Gadziamama
Fanka BB :)
Ok jeśli dałaś na to przyzwolenie to wszystko w porządku. Mam nadzieję że faktycznie tak było.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Decydując się na współżycie godzisz się na te konsekwencje.
Może warto pomyśleć o dodatkowym zabezpieczeniu z twojej strony bo z tego co piszesz jest to tylko prezerwatywa
Dokładnie tak było, dziękuję za odpowiedzi!Ok jeśli dałaś na to przyzwolenie to wszystko w porządku. Mam nadzieję że faktycznie tak było.
może zrob test coazowyHej dziewczyny. Mam na imię Katarzyna. Pisze bo..czuję że mogę być w ciąży, dziś powinnam dostać okres i go nie ma, dziś i wczoraj obudził mnie ból piersi taki silny e masakra , mam już jednego synka , niebawem kończy 9 lat . Staramy się z mężem od prawie roku i nie wiem czemu ale czuję.. że to właśnie teraz.. wczoraj i dzisiaj normalnie śpię na stojąco, dobrze że nie pracuje weekendami to mogę pozwolić sobie na odpoczynek.
Pisze tutaj bo nie mam komu się wygadac bo nie wiem czy to chora bania czy przeczucie..
A dlaczego nie zrobisz po prostu testu?Hej dziewczyny. Mam na imię Katarzyna. Pisze bo..czuję że mogę być w ciąży, dziś powinnam dostać okres i go nie ma, dziś i wczoraj obudził mnie ból piersi taki silny e masakra , mam już jednego synka , niebawem kończy 9 lat . Staramy się z mężem od prawie roku i nie wiem czemu ale czuję.. że to właśnie teraz.. wczoraj i dzisiaj normalnie śpię na stojąco, dobrze że nie pracuje weekendami to mogę pozwolić sobie na odpoczynek.
Pisze tutaj bo nie mam komu się wygadac bo nie wiem czy to chora bania czy przeczucie..
A dlaczego nie zrobisz po prostu testu?