reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest ok?

Domi.Domi

Początkująca w BB
Dziewczyny! ❤️
Jestem tu nowa, bo też jest to nowa sytuacja w moim życiu i jestem zielona…

Tydzień temu w sobotę pozytywne testy
W środę 09.07 beta 622
Dzisiaj ( czyli po 48h) beta 1222
Na ostatniej wizycie u ginekologa ( w środę 09.07 przed badaniem bety) widoczne endometrium 16 mm

Jest dobrze? 🙏🙏🙏

Załączniki

• IMG_2337.png
    IMG_2337.png
    107,1 KB · Wyświetleń: 156
  • IMG_2349.png
    IMG_2349.png
    89 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny! ❤️
Jestem tu nowa, bo też jest to nowa sytuacja w moim życiu i jestem zielona…

Tydzień temu w sobotę pozytywne testy
W środę 09.07 beta 622
Dzisiaj ( czyli po 48h) beta 1222
Na ostatniej wizycie u ginekologa ( w środę 09.07 przed badaniem bety) widoczne endometrium 16 mm

Jest dobrze? 🙏🙏🙏
Dzisiaj w sensie wczoraj 🤪 w piątek, równo po 48 h zrobiłam badanie

Hej. Według kalkulatora przyrost jest jaknajbardziej w normie ☺️ możesz już szukać wizyty u ginekologa ☺️ jak poczekasz tak do 6 tygodnia z wizyta to powinno być już dużo widać. Na tym etapie pewnie będzie widoczny pęcherzyk i czy jest prawidłowo umiejscowiony

Załączniki

• IMG_9733.jpeg
    IMG_9733.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 23
A kiedy miałam ostatnią miesiaczke i ile czasu trwają Twoje cykle?
Cykle mam bardzo nieregularne… u mnie potrafią trwać od 30-45 dni 😫 więc ciężko na postawie cyklu cokolwiek mi wydedukować…
Teoretycznie ostatnia miesiączka w maju
Natomiast nie byłam nigdy na żadnych hormonach ani tabletach anty… i wszystko pod kontrolą lekarza, wyniki zawsze ok…

Rozumiem. No to tutaj USG tylko powie coś więcej. Za tydzień na pewno będzie już widoczny pęcherzyk. Podejrzewam, że jesteś jakoś w 4 tc, więc za jakieś 2 tygodnie będzie widać dużo więcej, ale to już lekarz określi za tydzień kiedy kolejne USG ☺️

Rozumiem. No to tutaj USG tylko powie coś więcej. Za tydzień na pewno będzie już widoczny pęcherzyk. Podejrzewam, że jesteś jakoś w 4 tc, więc za jakieś 2 tygodnie będzie widać dużo więcej, ale to już lekarz określi za tydzień kiedy kolejne USG ☺️
Dziekuje Ci pięknie! ❤️ to nasze pierwsze, dość krótkie starania z mężem i jesteśmy tak samo podekscytowani jak zestresowani… żeby wszystko było dobrze 🙏

Dodam jeszcze, że od środy lekarz włączył mi lek duphaston zapobiegawczo 2x1 przez 10 dni

reklama
Do góry