Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angielscy lekarze twierdza (cyt.) ze "ciaza ma byc zjawiskiem naturalnym, a nie wydarzeniem medycznym", to raz. Po drugie jak logicznie uzasadnic ratowanie wczesnej ciazy, jesli aborrcja na zyczenie jest tu legalna do 24 tygodnia ciazy? Nie wiem na czym tu polega termin "early pregnancy", ale kiedy GP skierowala mnie na scan w 8 tygodniu (chodzilo o stwierdzenie obecnosci zarodka w pecherzu plodowym), szpital odmowil uzasadniajac ze "na tym etapie jeszcze nic nie widac". Madziulina, mam wrazenie ze pod tym wzgledem tu jest nie trzeci nawet, a jakis zupelnie obcy swiat.Kinia
Praktycznie przez cala ciaze mialam krwawienia, tylko dzieki polskiemu lekarzowi udalo nam sie te ciaze podtrzymac, Angielscy lekarze wlasnie kaza zdawac sie na nature i do trzeciego miesiaca dziecka sie nie ratuje, gdybym i ja sie zdala ale raczej na ich gadanie nie mialabym dzis wspanialej cory. Skoro sa srodki na podtrzymanie ciazy to dlaczego nie ratuje sie zycia nienarodzonych dzieci.
Dziewczyny dobrze ci radza abys udala sie do innego lekarza.
Mnie tez dziwi dlaczego nie wykonano ci usg aby wykluczyc poronienie co to za lekarz? Mam nadzieje, ze nie prowadzacy Twoja ciaze.
Trzymaj sie i daj znac co i jak.