Mam aplikację do śledzenia cykiA skąd wiesz, że miałaś dni płodne? 3 maja?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam aplikację do śledzenia cykiA skąd wiesz, że miałaś dni płodne? 3 maja?![]()
Mam aplikację do śledzenia cykli
Bardzo odpowiedzialnie uprawiać seks bez zabezpieczenia w tym wieku.Źle spojrzałam na aplikację i byłam pewna że nie mialam dni plodnychDlaczego się nie zabezpieczasz i to jeszcze w dni płodne?
Planuję zrobić w dzień planowanej miesiączkiPewnie ze stresu pobolewa Cie brzuch… lub ma to związek z owulacja… bo jest to za szybko na objaw ciąży. Zrób test bliżej spodziewanej miesiączki .
To nie wiesz czy miałaś owulację, sama aplikacja nic ci nie daMam aplikację do śledzenia cyki
Oj uwierz mi ze to może być prawda bo dużo młodych dziewczyn nie wie praktycznie nic na temat seksu. Raz pracowałam krótko z dziewczyna która miała praktyki. Wtedy co chwile była z kimś innym, miała bodajże 16-17 lat. A niedawno dowiedziałam się ze za chwile rodzi, spoko nie wnikam ale powód zajścia w ciąże był taki ze posiedziała trochę z jakimś malutkim dzieckiem i stwierdziła ze ona tez chce i chce zajść w ciąże z chłopakiem z którym jest kilka miesięcy. Pomijając fakt ze z każdym chciała w niej byćSeks bez zabezpieczenia w tym wieku to duża nieodpowiedzialność.
Jak tak się boisz ciąży to seks nie jest dla ciebie i partnera, radzę poczekać.
Ewentualnie prezerwatyw nie kosztują majątku, a zabezpieczają nie tylko przede ciąża a także przed chorobami przenoszonymi drogą płciową.
Ale nawet prezerwatywy potrafią zawodzić.