blanny
Fanka BB :)
No przecież nawet Moderatorka tutaj pisała o tym w dwóch postach, cytowałam (zobacz sobie).Pierwsze słyszęNiektórzy ludzie po prostu za bardzo mijają się z logiką.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No przecież nawet Moderatorka tutaj pisała o tym w dwóch postach, cytowałam (zobacz sobie).Pierwsze słyszęNiektórzy ludzie po prostu za bardzo mijają się z logiką.
No moderatorka trochę za bardzo odleciała z tym, że prawie w każdym wypadku wkładanie palców kończy się to zakażeniemNo przecież nawet Moderatorka tutaj pisała o tym w dwóch postach, cytowałam (zobacz sobie).A właśnie konkretnie w tym dziale i dział obok już kilka razy mi się w oczy rzuciło takie "straszenie"/"ostrzeganie".
![]()
Gdzie napisałam, że w prawie każdym przypadku?No moderatorka trochę za bardzo odleciała z tym, że prawie w każdym wypadku wkładanie palców kończy się to zakażeniemMyślę, że większość z nas chociaż raz to robiła, a nie jesteśmy doświadczonymi lekarzami, nie wiem, ile z was zdążyło złapać grzyba.
Chociaż generalnie cały ten wątek brzmi jak żart po tekście o zajściu w ciążę przy dotykaniu mokrych bokserek chłopaka.