reklama

Czy moge byc w ciazy? :)

Niebieskooka23

Zaangażowana w BB
Witam. Wykonałam test ciążowy dzisiaj rano po 7 dniach od stosunku z moim narzeczonym. Wyszły na nim dwie kreski z czego jedna blada. Podsyłam zdjęcie nie wiem czy sugerować się ta kreska czy nie. Staramy się dopiero dwa miesiące. Bardzo proszę o jakieś mądre wypowiedzi. Bardzo bym się cieszyła gdyby okazało się ze jestem w ciąży! :) Serdecznie pozdrawiam :)

Załączniki

• IMAG0524_1.jpg
    IMAG0524_1.jpg
    455,9 KB · Wyświetleń: 595
reklama
Wiem, że zaraz mi napiszecie - zrób ten cholerny test :) ! Ale do końca pracy jeszcze godzina ponad a ja się zastanawiam czemu mam takie uderzenia gorąca, normalnie mi cieknie po plecach aż i tylko ja tak czuję, reszcie wręcz zimno.... Siedzę na recepcji na przeciwko wyjścia więc....

reklama
Ja wiem bo rośnie mi beta :) nie wiem czy czary dużo psychika działa:) natomiast wiele można sobie uroic ale jeżeli beta rośnie i na usg się potwierdŹ to raczej to powód do radości ;)
A ja wiem bo rosnie mi brzusio i czuje ruchy ;) pamietam jak zobaczylam ten test na drugi dzien szlam do ginekologa ;) potwierdzil pecherzyk dal luteine dopochwowo pozniej juz bylo z gorki ,serduszko itd ;) pierwsze bicie serduszka mojego dziecka... muzyka cudowna i lzy w oczach [emoji7]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wiem bo rosnie mi brzusio i czuje ruchy ;) pamietam jak zobaczylam ten test na drugi dzien szlam do ginekologa ;) potwierdzil pecherzyk dal luteine dopochwowo pozniej juz bylo z gorki ,serduszko itd ;) pierwsze bicie serduszka mojego dziecka... muzyka cudowna i lzy w oczach [emoji7]

Oczywiście że po brzuszku też widać :) Ja napisałam odnośnie potwiedzenia ciąży testy i beta oraz usg :) Na pewno cudowne uczucie niezapomniane do końca życia :) Już nie mogę się doczekać mojego badania usg Jak już czujesz ruchy to cudownie Moje gratulacje!!!

Oczywiście że po brzuszku też widać :) Ja napisałam odnośnie potwiedzenia ciąży testy i beta oraz usg :) Na pewno cudowne uczucie niezapomniane do końca życia :) Już nie mogę się doczekać mojego badania usg Jak już czujesz ruchy to cudownie Moje gratulacje!!!
Dziekuje ;) Sa to delikatne ruchy bo mam lozysko z przodu ale czuje ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry