E
Ewka34
Gość
Ja mialam doslownie w terminie okresuDziewczyny a czy czesto jest że dopiero w terminie lub po miesiaczce wystepuja dopiero testy pozytywne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam doslownie w terminie okresuDziewczyny a czy czesto jest że dopiero w terminie lub po miesiaczce wystepuja dopiero testy pozytywne?
Ja mam cykle 31 dniowe i testy sikane pokazują cokolwiek dopiero minimum 6 dni po spodziewanej miesiączce i to też jakieś 5 minut po wykonaniu testu. A ty piszesz że @ miałaś 26 bodaj kwietnia więc się wstrzymaj chwilkę...Dziewczyny a czy czesto jest że dopiero w terminie lub po miesiaczce wystepuja dopiero testy pozytywne?
Prawdopodobnie tak. Ale najlepiej iść na betę :-) będziesz miała 100% pewnosci. Cicho gratuluję :-)WitamJestem tutaj nowa więc nie wiem czy trafiłam na właściwy wątek.Mam pytanie do Was odnoście testów ciążowych mianowicie zrobiłam już ich parę w ciągu trzech dni i wychodzi mi druga kreska bardzo blada . Zastanawiam się czy to oznacza wynik pozytywny.Jestem w 37 dniu cyklu , a są u mnie nieregularne do tego zawsze mam plamienia przed @.Lekarz na usg w 30 stwierdził że owulacji nie było i w przyszłym cyklu też nie raczej nie będzie.
Boje się dziękować :-)Miałam kilka badań hormonalnych zleconych od lekarza żeby zdiagnozować przyczynę niegodności a tu takie coś ..Prawdopodobnie tak. Ale najlepiej iść na betę :-) będziesz miała 100% pewnosci. Cicho gratuluję :-)
Zajelas się czymś innym i się udało :-) bardzo często tak jest. Pędz w takim razie na betę bo może będziesz miała jakieś wspomaganie od lekarzaBoje się dziękować :-)Miałam kilka badań hormonalnych zleconych od lekarza żeby zdiagnozować przyczynę niegodności a tu takie coś ..
Dziękuję :-) jutro rano pójde i mam nadzieję że będzie dobrzeZajelas się czymś innym i się udało :-) bardzo często tak jest. Pędz w takim razie na betę bo może będziesz miała jakieś wspomaganie od lekarza