Kochałem się z dziewczyną. Była penetracja w prezerwatywie ale nie bylo wytrysku. Następnie ją zdjąłem i wtedy dotykałem reką członka przy jego nasadzie. Następnie dotykałem palcem jej lechtaczki. Czy jest ryzyko ciąży w takiej sytuacji?
reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
O takiej historii jeszcze nie bylo, chociaz pomysl mnie nie ujął, ale plus za nowa historie

Patka2207
młody chyba nie może spać przez tą sytuacjęO takiej historii jeszcze nie bylo, chociaz pomysl mnie nie ujął, ale plus za nowa historie![]()

Sok z żuka
gratuluję działającego sprzętu. W tej sytuacji mogę jedynie zalecić powrót do szkoły na biologię lub jakies wdżwrNo zastanawiam się czy jest jakieś ryzyko przeniesienia preejakulatu? Dodam jeszcze, że później założyłem drugą prezerwatywę i się kochaliśmy i był wytrysk.
ZielonaMamma
Mnie zastanawia, jak nudne trzeba mieć życie, aby uporczywie opisywać sytuacja erotyczne na forum ciążowym. @młody2005 tutaj to nikogo nie rusza, dla dorosłych seks jest normalną czynnością. Szczególnie jak ktoś się stara o dziecko. A opisywanie przez Ciebie w szczegółach co niby "robisz" jest co najwyżej żałosne.
reklama
ZielonaMamma
Nie oczekuj zrozumienia dla swojej ignorancji na lekcjach i chęci pisania erotyków. A jak serio uważasz, że każde dotknięcie prowadzi do ciąży, to zrezygnuj z seksu, póki nie będziesz gotowy na dziecko.Z racji, że są tu ludzie, dla których to coś normalnego pytam o swoje wątpliwości i oczekiwałbym jakiegoś zrozumienia, a nie krytyki.