reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

po obiedzie prysznic..a po prysznicu ......zasnęłam ..własnie wstałam i co ??
popiłam drinka od Czarodziejki i chyba dalej pójdę spać aahahahahaaaa
nie lubię takiego ciśnienia bo pęka mi głowa:confused2:

MAMA dokładnie...a po za tym dzieic juz są na tyle duże aby wiedzieć ze o swoje rzeczy/pokoje trzeba dbać jak wpoją teraz sobie to to będa bynajmniej nauczeni na przyszłosć:)jak moi 3 muszkieterowie będa duzi to pomoc będzie konieczna jak koszenie trawy czy układanie drzewa albo w domu...każdy musi coś od siebie dac:)ja i M tez dajemy to chłopaki też no nie?:)moja ciocia ma tak nauczone dzieic i teraz jak wujek wyjeżdża to się nie musi martwić ze pomocy zabraknie bo ma ją zawsze od swoich dzieci:)

Patrysia* dokładnie !!
a w ogóle to mam nadzieję ,że nasze przyszłe synowe będą nam wdzięczne ,że wychowujemy nasze syny;-) aby byli nam pomocni bo kiedys bedą pomocni swoim żonom..

u mnie jest tak,że nie ma sztywnego podziału obowiązków-że coś jest dla kobiet a cos dla facetów....jak Tom widzi,że trzeba ogarnąć kuchnię czy łazienkę to to zrobi..jak ja widzę ,że trzeba skosić ogród to wsiadam na kosiarkę ,nie czekam aż Tom wróci z pracy...

Czarodziejka cieszę się ,że jazdy dobrze Ci idą ;)) jestem z Ciebie dumna ;)
a drink-mmmmmmmmmmmmmm..pychota..miałam tyle lodu ,że sama przyjemność:)dziękuję :))

Monico ja to po 3 razy dziennie prysznic biorę..ale jaka ulga po nim co :-D

trzeba sie dobudzić bo za godzinę na tego grilla jedziemy..

Tasha no to git ,że masz numeros :)) będziemy się tu cieszyć zaraz po Twoim cc..

reklama
Dzień dobry :)

dziękuję wszystkim za przemiłe słowa o moim tancerzu:-) i Natalce:-)
my właśnie wypoczywamy na podwórku u przyjaciół, grill się robi, woda w basenie woda przyjemna... Mati szaleje i bawi się z Madzią :) sama radość :)

Natusia młody jako tako tańców nie ma w przedszkolu (poza rytmiką) ale na różne przedstawienia przygotowują zawsze jakieś tańce, no i chłopak ma dryg od małego i lubi tańcować :)
Ewcik jej jakby cię potuliła do serducha, Marcelek kochany synek, chłopaki i czas...przyniosą ukojenie (choć pamięć i smutek po maluszku..na zawsze zostaną) i wierzę głęboko że jeszcze przyjdzie czas że będziesz się cieszyć rosnącym maluszkiem w brzuchu
Tasha niebawem Ty zaczniesz spać na brzuchu a ja....mam nadzieję przestanę hihi

Hej Kochane!!
Ja wpadłam na chwilkę BBBBBBBBBARDZO URLOPOWO jak widać dzisiaj pogoda dopisałą i pojechaliśm na plażę ale się posmażyłam a chłopaki szaleli w morzu wooow normalnie nie mogłam ich wyciągnąć z wody hehehe
Kochane całuje was i tulę mocno miłego wieczorku i &&&&&&&& za wszystkie laseczki

hello
ciesze sie ze juz jest ta pora...ta dzisiejsza duchota...kosmos!!!!!! syski (.)(.) mokre
najlepsze ze we wloszech bylo jeszcze cieplej ale nad morzem totalnie sie tego tak nie odczuwalo!!!! Dla mnie tutaj to meczarnia, chodze senna i zakrecona.
Mazl pojechal do firmy,,ja czekam az maks zasnie...Gigantycznie chce mi sie Sushi i chyba sobie zamowie!
buziaki lalki

witam się po grillu-udało się wszystko..siedzieliśmy na zadaszonym tarasie ...po 2 h przyszła burza jak cudnie-powiał wiatr ,popadało-no miodzio ;))

Natusia czyli kupiliscie garnitur ze stebnówką;-)to obszycie tak się nazywa-pracowałam 2 lata w modzie męskiej:cool2:

Truskaffka miałam pisać ,ze synus to do YCD pewnie pójdzie:-D

coś to jeszcze miałam pisać...

przepraszam, że znowu Was dołuję, ale nie umiem sobie miejsca znaleźć.. M poszedł na nockę, mały śpi, a ja została sama z tym wszystkim, z tymi myślami... cisza w domu sprawia, że coraz bardziej mnie to wszystko przytłacza, łzy ciekną po twarzy, nie umiem ich powstrzymać...

wybaczcie mi, ale nie mam komu tego powiedzieć..w M mam wielkie wsparcie, ale odkąd się dowiedzieliśmy, cały czas był przy mnie, teraz dzisiaj zostałam sama..

Ewcik nie przepraszaj ...pisz bo tak Ci będzie łatwiej...
musisz się pozbyć emocji-wiec trzeba o tym mówić ..pisać ..
płacz kochana bo jesteś w żałobie --to normalna reakcja.

jestem z Tobą........

Ewcik, kochana placz tyle ile potrzebujesz. mi to zawsze pomaga :-*****

Natusia witaj :happy2: To fajny dzien mieliscie dzisiaj. napewno z czasem przekonasz sie do sukienki i bedzie z ciebie niezla laska na tym weselu :tak:

Czarodziejka u ciebie dzisiaj znowu wieczor bez meza?

U mnie juz troche lepiej. bylam w parku z chlopakami i mezem. chyba wlasnie tego mi trzeba bylo :-D

reklama
Do góry