Dzien dobry,
pieknie swieci, jejku az wierzyc mi sie nie chce, ze juz tyle dni je mamy. Cos wspanialego !!!!
Dzis pobudka tylko na temp i jeszcze troszke poleniuchowalam a teraz kawka i
WY. Mala jeszcze spi ( od czwartku wstawala o 6 rano bo wysoka temp) i juz jest lepiej. Owszem nadal na syropkach przecwgoraczkowych, no ale juz wczoraj wylonilismy sie rodzinnie na labedzie, oj bylo super. Zobacze jak wstanie dzisiaj, na razie czolko normalne, tak wiec nawet nie budze na Nurofen, mam tylko jeden problem nie chce jesc. Ostatnie dni to galaretki, jogurty, platki i tony arbuza. Mam nadzieje, ze to minie.
Czarodziejko zapodaj przepis na tak wspanialego drinka, tak go zachwalasz, wiec ja dzis wysle M po skladniki, dziekuje
U mnie test owul wczoraj pozytywny, buzka sie tak pieknie usmiechnela ( szkoda tylko, ze na owul testach), wiec mocna kawka dla M, czerwone winko na dworze przy swieczkach a pozniej.....
, oto jak to u mnie wyglada
Obserwacja cyklu - enpr.pl
Kate. Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Piranha, Marzycielka, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Milla21, Misia_81, Czarna, Dafne i inne z gangu buziaczki i milego dnia