zakrecona
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
Male liski ja w szkole rodzenia mialam zajecia z babeczka ktora udziela kursu szybkiego w mintowaniu dzieciaczkow w chuscie i wlasnie jutro bede odbierala od niej bo zamowilam firmy Natibaby tylko kolkowa Ja szbciej i latwiej sie zaklada mlody wazy juz ponad 7 (dzisiaj idziemy na szczepionke to bede wiedziala dokladnie) i ciezko mi
 mlody wazy juz ponad 7 (dzisiaj idziemy na szczepionke to bede wiedziala dokladnie) i ciezko mi  a na 4 pietro to tez nie lada wyzwanie
 a na 4 pietro to tez nie lada wyzwanie  jejku juz niedlugo bedziesz tulic swoja krolewne
 jejku juz niedlugo bedziesz tulic swoja krolewne 
Patka gratuluje corci
Kate ludzie sa straszni nie maja swojego zycia to wtracaja sie w innych To Wasza sprawa ile bediecie mieli dzieci Nie przejmuj sie kochana
 nie maja swojego zycia to wtracaja sie w innych To Wasza sprawa ile bediecie mieli dzieci Nie przejmuj sie kochana 
Airfix zdrowka dla synka
Maggie dawaj zdjecie poszukamy
Macy juz pare dni i mama bedzie z Toba a nieobejrzysz sie to synus bedzie z Wami a jak Twoj humor ? zdrowka dla corci
 a nieobejrzysz sie to synus bedzie z Wami a jak Twoj humor ? zdrowka dla corci
Katrinna kciuki &&&&

Male liski ja w szkole rodzenia mialam zajecia z babeczka ktora udziela kursu szybkiego w mintowaniu dzieciaczkow w chuscie i wlasnie jutro bede odbierala od niej bo zamowilam firmy Natibaby tylko kolkowa Ja szbciej i latwiej sie zaklada
Patka gratuluje corci
Kate ludzie sa straszni
Airfix zdrowka dla synka
Maggie dawaj zdjecie poszukamy
Macy juz pare dni i mama bedzie z Toba
Katrinna kciuki &&&&

szyjka tez jest raczej juz twarda.czyzby tera byla dopiero ta owulacja?
  szyjka tez jest raczej juz twarda.czyzby tera byla dopiero ta owulacja?