reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kurcze:wściekła/y: moje chlopaki juz stare konie ..a nei wiem co w ostatnie 2 dni w nich wstapilo :wściekła/y: ..bitka co chwilke.. nawet przy myciu zebow:wściekła/y:.. i sie drocza caly czas.. a mi tylko cisnienie skacze:szok::wściekła/y: ..Zaraz chyba dostana po jednym szybkim i bedzie cisza:-D:-D:-D

Witaj Kiki:-)
Ja to czasami mam wrazenie ze jestem niewidoczna:baffled::-)

widoczna, widoczna.... tylko chyba tak pechowo sie składa,że piszesz w tym samym momencie co inne dziewczyny ..... :tak:

ja na razie może jeszcze czarno to nie, ale tak jakos nie potrafie znaleźć w sobie jakichs widocznych oznak,że faktycznie ...... chyba bez pomocy gina tutaj sie nie obejdzie ........ a kolejna koleżanka dzisiaj sie pochwaliła II kreseczkami ( mocno nie planowała i są ) a człowiek, czeka, czeka i ........ nie może się doczekać ...... :szok:

jarzebinka i sylwia nie poddawajcie sie moze akurat sie udalo i wyjda dwie kreseczki juz za kilka dni,,sylwia ja znam ta bijatyke chlopakow ja czasami to wychodze z siebie i staje obok,ty masz dwuch chlopcow a ja jednego wiecej to wyobraz sobie co czasami dzieje sie u mnie..

Kiki.. noo masz jednego wiecej:-D ..ale i ja mam doswiadczenie w wiekszej liczbie chlopakow:-DSzwagierka ma 3 .. i to dwoch w tym samym wieku co moi ..starszy i mloszy i jednego posrodku i jak czasem przyjedzie ich przypilnowac jej czy mi .. to jest 5 :-D ..co sie dzieje wtedy:szok::szok:... najstarsi to juz maja swoje tematy bo to kawalerka;-)..ale mlodsi..:szok: jak nie tupniesz nogo to nie poradzisz nic:-D:-D

o losie ja tylko wyszłam do kuchni, a wy już tyle maskrobałyście:-)
Kiki tak to ten kurczak na butelce:-D:-)
Jarzębinko bo to włąśnie tak jest, jak się nie chce , albo jak się trafi, to wychodzi za pierwszym razem, a jak się planuje to wtedy ni czorta, albo problemy:-)
Sylwuś kochana ja cię widzę:-):-)

.sylwia u mnie to lepiej ja mam 3 synow siostra4synow i jedna corke a druga siostra 2 synow i 3 corki a brat 1 syna i 3 corki to jak spotykamy sie razem to wyobraz sobie co sie dziejeto jest 10 chlopcow na 7 dziewczyn.tylko na cale szczescie ze sporo z nich to juz duze dzieciaki.beti a ten kurczak na butelce to robisz tak...przyprawisz kurczaka sobie dzien wczesniej od srodka i zewnatrz,spapryka slodka,ostra,sol peklowana,sol czoskowa,przyprawa do kurczaka no i co tak kto lubo.zostawic cala noc pod przykryciem by naszedl ten kurczak,na drugi dzien do butelki od piwa nalej pol wody naloz kurczaka tylkiem na ta butelke i do piekarnika niech sie picze na do chrupiacej skorki tak godzinke moze i lepiej naprawde pyszny polecam.nie jest suchy bo go ta woda nawilrza.smacznego.robisz go tak beti czy inaczej?mykam do kuchni brac sie za chinszczyzne,potem zagladne do was

Ostatnia edycja:
reklama
Kiki dokładnie, przyprawy różne:-) ale w butelce zostawiam pół piwka, a drugą połówką piwka, którą odlałam polewam w trakcie pieczenia tego kurczaka:-)jest przepyszny:-)

Do góry