hej hej babeczki!!!
co tu taka pustka?????????????????????????????
wiem, że sezon urlopowy ale bez przesady...pisać trochę, dać jakiś znak życia!!!
Natusia - oj współczuję, ale z małym na pewno będzie dobrze, te upały nie działają dobrze na serduszko...tulę kochana, miej czujne oko na synka
Kinga - może kebeb był nieświeży

a jak dziś się czujesz???
Nullka - jak samopoczucie????
Pirania - jak sobie radzisz z dzieciaczkami??? nocka przespana??? Kaja śpi w wózeczku???
Kasia - prześlij mi odrobinę tego deszczu!!! wiem, że marudzę, ale boję się, że mi wiatrak wysiądzie, bo chodzi dzień i noc...na przyszły rok kupię sobie klimatyzator przenośny

, najgorzej jak lato w pełni, wszyscy mają jakieś wakacyjne wyjazdy w planach a człowiek siedzi w domu gruby jak balon
Daria - co u Ciebie??? ja też dostałam zastrzyki na rozwinięcie pęcherzyków płucnych u małej...
Andziak - hop, hop!!! odezwij się!!!
Truskafffka - pozdrów ode mnie morze!!! i szalej kobieto zanim Cię dzieci obsiądą

, bo po powrocie czekamy na kinder niespodziankę
Kosmo - ???????????????????????????? ciekawe czy książę daje popalić...odezwij się do nas i pokaż fotkę Gracjanka
Noemi - jak tempka???
Missbella - powolutku gromadzisz wyprawkę dla królewny???
Patrysiak, Patrysia, Marzycielka - co u Was dziewczyny????
dziewczynki, mam pytanie czy któraś z Was używała wcześniej leżaczka - huśtawki bright starts???
teoretycznie do porodu zostało mi 49 dni...ale mam ogromną nadzieję, że będzie mniej:-) i być może już w ten piątek dowiem się o terminie mojego cc...trzymajcie kciuki plisss, bo chciałabym już znać datę kiedy moja królewna będzie po drugiej stronie brzuszka:-)
no to sobie pogadałam...do siebie

pozdrawiam serdecznie o cieplutko i życzę udanego dnia!!!