reklama
K
Kinga85
Gość
truskaffka ciesze się że tak pozytywnie u Ciebie
i po wizycie dobrze wszycho! super
na pewno bedzie dobrze i niedługo usłyszysz serduszko
natusia jak u Ciebie????? bo nie jestem stale na necie...
natusia jak u Ciebie????? bo nie jestem stale na necie...
truskafffka
Fanka BB :)
Kociatka
prawdopodobnie marcówka, z terminu @ obliczyła mi dziś ginka termin na 30 marca 
Ewcik to skończony piaty tydzień, szósty zacznie się w sobotę
Patrysiak dzięki
a za Ciebie kciuki trzymam, żeby żadne choróbsko przez kleszcza sie nie przypałętało
Mama dziękuję ...
Ty moja Dobra duszo 
Dido napatrzyłam się na słodzinkę
jaki ma rozkoszny zadarty nosek
Jagienka i Twoja królewna słodzinka
wycałować proszę 
Natusia teraz czekam na dobre wieści od ciebie i kciuki trzymam zaciśnięte!!!
Piranha Mnie też się Nikodem podoba
ale już mamy jednego nikosia w domu hihihi -Nikon hihi
u nas będzie Michał
to już zaklepane, a jeśli jednak córa się ujawni to jeszcze nie wiem, ale cosik po głowie chodzi
córcia pięknymi uśmiechami cię obdarowuje
będziesz miała coraz częściej okazję do fotki 
Matik był i jest takim typem że jemu buźka się śmieje co chwile, mam 98 % zdjęć takiego uchichranego malucha hehe aż specjalnie czatowałam na takie momenty kiedy Mati się nie śmieje, jest zadumany, zamyślany..żeby jakieś urozmaicenie było
taki śmiechowy typek mi się trafił
Daria ja nie moge, jaka ty chudzina jesteś, brzuszek zgrabniutki
a Naduśka rozłożyła mnie na łopatki
Martika
ładnie ładnie, no i zobaczymy niebawem kto w brzuchu mieszka 
my z mężem mamy przeczucie- choć dziewczynkowo się staraliśmy- że w brzuchu Misiek rośnie, tak po prostu intuicyjnie czuję tego mojego drugiego syneczka
tylko Mati ma inne zdanie i mówi że w brzuchu mieszka braciszek i siostrzyczka 

no i mam dokładnie takie samo zdanie-planować, starać się, zwiększać szanse można, ale to TEN jeden cwany plemnik decyduje
dla mnie to będzie mistrzunio, bez względu czy to chłopiec czy dziewczynka...bo w końcu TEN plemnik dał radę z całej masy i jajeczko dorwał hihi
Ladies..
powtarzaj test
ale coś czuję że maluch rośnie w brzuchu 
Noemi dokładnie tak, zobaczysz że to działa
no i zobaczymy szybko dwie kreseczki na Twoim teście 
noo doczytałam o teście ow, super
korzystajcie 
Czarna nonono Buziaka urodzinowego przesyłam
Andziak ale zgrabniutki brzuszek
i ty taka zgrabniutka 
Dzięki dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie łepetyna boli -chyba za dużo wrażeń, apap sobie łyknę (mogę, no nie?)
dziś rano jak zwlekłam się z łóżka...czułam się jakbym na mega kacu była, matkoooo....osłabiona, z uczuciem że w żołądku mi się przewraca...ujć...Ryba mała męczy...
lecę po Matika, bo dziś pierwszy dzień był w przedszkolu, a po przedszkolu jeszcze mają zabawy z dzieciakami w domu ludowym...robią dziś kanapki i pieką rogaliki
Ewcik to skończony piaty tydzień, szósty zacznie się w sobotę
Patrysiak dzięki
Mama dziękuję ...
Dido napatrzyłam się na słodzinkę
Natusia teraz czekam na dobre wieści od ciebie i kciuki trzymam zaciśnięte!!!
Piranha Mnie też się Nikodem podoba
u nas będzie Michał
córcia pięknymi uśmiechami cię obdarowuje
Matik był i jest takim typem że jemu buźka się śmieje co chwile, mam 98 % zdjęć takiego uchichranego malucha hehe aż specjalnie czatowałam na takie momenty kiedy Mati się nie śmieje, jest zadumany, zamyślany..żeby jakieś urozmaicenie było

taki śmiechowy typek mi się trafił

Daria ja nie moge, jaka ty chudzina jesteś, brzuszek zgrabniutki

Martika
my z mężem mamy przeczucie- choć dziewczynkowo się staraliśmy- że w brzuchu Misiek rośnie, tak po prostu intuicyjnie czuję tego mojego drugiego syneczka

no i mam dokładnie takie samo zdanie-planować, starać się, zwiększać szanse można, ale to TEN jeden cwany plemnik decyduje
dla mnie to będzie mistrzunio, bez względu czy to chłopiec czy dziewczynka...bo w końcu TEN plemnik dał radę z całej masy i jajeczko dorwał hihi
Ladies..
Noemi dokładnie tak, zobaczysz że to działa
noo doczytałam o teście ow, super
Czarna nonono Buziaka urodzinowego przesyłam

Andziak ale zgrabniutki brzuszek
Dzięki dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie łepetyna boli -chyba za dużo wrażeń, apap sobie łyknę (mogę, no nie?)
dziś rano jak zwlekłam się z łóżka...czułam się jakbym na mega kacu była, matkoooo....osłabiona, z uczuciem że w żołądku mi się przewraca...ujć...Ryba mała męczy...
lecę po Matika, bo dziś pierwszy dzień był w przedszkolu, a po przedszkolu jeszcze mają zabawy z dzieciakami w domu ludowym...robią dziś kanapki i pieką rogaliki
_Ewcik_
Fanka BB :)
truskawcia cieszę się z tak dobrych wieśći, trzyamm cały czas kciuki &&&&&&&&&&&&
a mnie znowu chwilowe załamanie dopadło.. staram się nie myśleć, ale tak naprawdę nie ma dnia bez płaczu.. niech ten czas szybciej leci, żebym już mogła rozpocząć staranka i myśleć z nadzieją, że się uda..
a mnie znowu chwilowe załamanie dopadło.. staram się nie myśleć, ale tak naprawdę nie ma dnia bez płaczu.. niech ten czas szybciej leci, żebym już mogła rozpocząć staranka i myśleć z nadzieją, że się uda..
P
patrysia*
Gość
TRUSKAFFFKA piękne wieści
)
EWCIK bidulo nasza
EWCIK bidulo nasza
kate... nie ma sie czym chwalic, wypad byl z corka, tak wiec jest troszke rzeczy zbednych heheh. mundurki szkolne, dres, stroj na basen juz sa... a to bylo najwazniejsze, gdyz we wrzesniu to juz bedzie po.....a z ekstra to koszulki, sukienusie, spodniczki i kolejne pary bucikow--- lakierki. Ona ma bzika na punkcie butow. Dzis kupilysmy zolte lakiereczki i zolta torebke, masakra. Ale najwazniejsze to kolejny dres. Zaliczylysmy lody, i teraz pichce obiadek.
Ewcik sciska mocno, jak tam maly po zlobku???? Zadowolony???? Jak nowi przyjaciele no i najwazniejsze czy mile panie???? Zapytaj tez o dziewczynki... cioteczka jest ciekawa...;-)
Ewcik sciska mocno, jak tam maly po zlobku???? Zadowolony???? Jak nowi przyjaciele no i najwazniejsze czy mile panie???? Zapytaj tez o dziewczynki... cioteczka jest ciekawa...;-)
Hej dziewczyny!
Jutro dzień spodziewanej @, wczoraj ból brzucha jak na okres... a dziś cisza. Nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy....
wyszły dwie wyraźne kreski!!!
Jestem w lekkim szoku, bo nie wierzyłam że się uda. Tymbardziej, że jestem przed @, podobnie jak ladies.
Jutro powtórzę test.
ladies trzymam &&&&&&&&&&& za nasze powtórne pozytywne wyniki testów.
Pozdrawiam
Jutro dzień spodziewanej @, wczoraj ból brzucha jak na okres... a dziś cisza. Nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy....
wyszły dwie wyraźne kreski!!!
Jestem w lekkim szoku, bo nie wierzyłam że się uda. Tymbardziej, że jestem przed @, podobnie jak ladies.
Jutro powtórzę test.
ladies trzymam &&&&&&&&&&& za nasze powtórne pozytywne wyniki testów.
Pozdrawiam
Oto mój wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl
reklama
K
Kinga85
Gość
uda się nam uda.... minus jest taki że musisz przeczekać te 2msce... ale zleci szybko! nie mysl tyle o tym. Wiem łatwo sie mówi... sama stale o tym mysle
Podziel się: