reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
truskaffka ciesze się że tak pozytywnie u Ciebie:) i po wizycie dobrze wszycho! super:) na pewno bedzie dobrze i niedługo usłyszysz serduszko

natusia jak u Ciebie????? bo nie jestem stale na necie...

Kociatka :) prawdopodobnie marcówka, z terminu @ obliczyła mi dziś ginka termin na 30 marca :)
Ewcik to skończony piaty tydzień, szósty zacznie się w sobotę :)
Patrysiak dzięki :) a za Ciebie kciuki trzymam, żeby żadne choróbsko przez kleszcza sie nie przypałętało
Mama dziękuję ... :) Ty moja Dobra duszo :)
Dido napatrzyłam się na słodzinkę :) jaki ma rozkoszny zadarty nosek :) Jagienka i Twoja królewna słodzinka :D wycałować proszę :)
Natusia teraz czekam na dobre wieści od ciebie i kciuki trzymam zaciśnięte!!!
Piranha Mnie też się Nikodem podoba :) ale już mamy jednego nikosia w domu hihihi -Nikon hihi
u nas będzie Michał :D to już zaklepane, a jeśli jednak córa się ujawni to jeszcze nie wiem, ale cosik po głowie chodzi :)
córcia pięknymi uśmiechami cię obdarowuje :) będziesz miała coraz częściej okazję do fotki :)
Matik był i jest takim typem że jemu buźka się śmieje co chwile, mam 98 % zdjęć takiego uchichranego malucha hehe aż specjalnie czatowałam na takie momenty kiedy Mati się nie śmieje, jest zadumany, zamyślany..żeby jakieś urozmaicenie było:-D
taki śmiechowy typek mi się trafił:-D
Daria ja nie moge, jaka ty chudzina jesteś, brzuszek zgrabniutki :) a Naduśka rozłożyła mnie na łopatki:-D
Martika :) ładnie ładnie, no i zobaczymy niebawem kto w brzuchu mieszka :)
my z mężem mamy przeczucie- choć dziewczynkowo się staraliśmy- że w brzuchu Misiek rośnie, tak po prostu intuicyjnie czuję tego mojego drugiego syneczka :) tylko Mati ma inne zdanie i mówi że w brzuchu mieszka braciszek i siostrzyczka :szok::-D
no i mam dokładnie takie samo zdanie-planować, starać się, zwiększać szanse można, ale to TEN jeden cwany plemnik decyduje ;)
dla mnie to będzie mistrzunio, bez względu czy to chłopiec czy dziewczynka...bo w końcu TEN plemnik dał radę z całej masy i jajeczko dorwał hihi
Ladies.. :) powtarzaj test :) ale coś czuję że maluch rośnie w brzuchu :)
Noemi dokładnie tak, zobaczysz że to działa :) no i zobaczymy szybko dwie kreseczki na Twoim teście :)
noo doczytałam o teście ow, super :) korzystajcie :p
Czarna nonono Buziaka urodzinowego przesyłam
Andziak ale zgrabniutki brzuszek :) i ty taka zgrabniutka :)

Dzięki dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie łepetyna boli -chyba za dużo wrażeń, apap sobie łyknę (mogę, no nie?)
dziś rano jak zwlekłam się z łóżka...czułam się jakbym na mega kacu była, matkoooo....osłabiona, z uczuciem że w żołądku mi się przewraca...ujć...Ryba mała męczy...

lecę po Matika, bo dziś pierwszy dzień był w przedszkolu, a po przedszkolu jeszcze mają zabawy z dzieciakami w domu ludowym...robią dziś kanapki i pieką rogaliki :)

truskawcia cieszę się z tak dobrych wieśći, trzyamm cały czas kciuki &&&&&&&&&&&&

a mnie znowu chwilowe załamanie dopadło.. staram się nie myśleć, ale tak naprawdę nie ma dnia bez płaczu.. niech ten czas szybciej leci, żebym już mogła rozpocząć staranka i myśleć z nadzieją, że się uda..

kate... nie ma sie czym chwalic, wypad byl z corka, tak wiec jest troszke rzeczy zbednych heheh. mundurki szkolne, dres, stroj na basen juz sa... a to bylo najwazniejsze, gdyz we wrzesniu to juz bedzie po.....a z ekstra to koszulki, sukienusie, spodniczki i kolejne pary bucikow--- lakierki. Ona ma bzika na punkcie butow. Dzis kupilysmy zolte lakiereczki i zolta torebke, masakra. Ale najwazniejsze to kolejny dres. Zaliczylysmy lody, i teraz pichce obiadek.

Ewcik sciska mocno, jak tam maly po zlobku???? Zadowolony???? Jak nowi przyjaciele no i najwazniejsze czy mile panie???? Zapytaj tez o dziewczynki... cioteczka jest ciekawa...;-)

Hej dziewczyny!
Jutro dzień spodziewanej @, wczoraj ból brzucha jak na okres... a dziś cisza. Nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy....
wyszły dwie wyraźne kreski!!!
Jestem w lekkim szoku, bo nie wierzyłam że się uda. Tymbardziej, że jestem przed @, podobnie jak ladies.
Jutro powtórzę test.
ladies trzymam &&&&&&&&&&& za nasze powtórne pozytywne wyniki testów.

Pozdrawiam

reklama
a mnie znowu chwilowe załamanie dopadło.. staram się nie myśleć, ale tak naprawdę nie ma dnia bez płaczu.. niech ten czas szybciej leci, żebym już mogła rozpocząć staranka i myśleć z nadzieją, że się uda..

uda się nam uda.... minus jest taki że musisz przeczekać te 2msce... ale zleci szybko! nie mysl tyle o tym. Wiem łatwo sie mówi... sama stale o tym mysle :( Buziak

Do góry