Emilia1983
Fanka BB :)
Witam z rana :-):-)
Dzisiaj pewnie mnie nie będzie, M ma wolne, a to się na prawdę rzadko zdarza :-(. Jak nie jedna praca to druga. Na razie jeszcze śpi to mogę na chwilkę usiąść i poczytać
.
Mam pytanko do mam które mają dzieci w żłobku lub przedszkolu. Chodzi o kartę zgłoszeniową dziecka. Tam jest miejsce na pieczątkę zakładu pracy. Mój M ma pracę na pełny etat. Ale za dużo nie zarabia i dlatego dorabia na czarno w weekendy, a czasami po pierwszej pracy idzie do drugiej. zastanawia się nad rzuceniem tej pierwszej. Tam gdzie pracuje na czarno gościu powiedział, że może zatrudnić go na 1/4 etatu
, ale dużo większe pieniądze (i pracuje się po 12- 14 godzin dziennie) . A nawiązując do pytania. Czy to jest jakoś sprawdzane na ile etatu ma się umowę, czy wystarczy że się pracuje??
Trochę zakręciłam, ale nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.
Dzisiaj pewnie mnie nie będzie, M ma wolne, a to się na prawdę rzadko zdarza :-(. Jak nie jedna praca to druga. Na razie jeszcze śpi to mogę na chwilkę usiąść i poczytać
.Mam pytanko do mam które mają dzieci w żłobku lub przedszkolu. Chodzi o kartę zgłoszeniową dziecka. Tam jest miejsce na pieczątkę zakładu pracy. Mój M ma pracę na pełny etat. Ale za dużo nie zarabia i dlatego dorabia na czarno w weekendy, a czasami po pierwszej pracy idzie do drugiej. zastanawia się nad rzuceniem tej pierwszej. Tam gdzie pracuje na czarno gościu powiedział, że może zatrudnić go na 1/4 etatu
, ale dużo większe pieniądze (i pracuje się po 12- 14 godzin dziennie) . A nawiązując do pytania. Czy to jest jakoś sprawdzane na ile etatu ma się umowę, czy wystarczy że się pracuje??Trochę zakręciłam, ale nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.
Ostatnia edycja: