reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
no kurcze, ty to masz kawałek...

Ja to mogę zawsze w taksówkę wsiąść :-)

Ciekawe jak tam Karolinka i Norbercik... czy wypuszczą ich dziś do domku...
Mam ochotę zadzwonić do Karoliny ale nie wiem czy już zdążyła dojść do siebie i czy telefony będą mil widziane... Madzieńka jak myślisz?

Witam i ja

Poczytałam ale później poodpisuje bo jakoś weny brak :confused:. Natalka wczoraj padła przed 23, a obudziła sie o 5.30. Nie wiem o co chodzi. Ona tak nie ma. Ja zwlec się nie mogłam. M miał się zająć dziećmi, ale jak zwykle odwrócił się na łóżko w drugą stronę i poszedł spać dalej :wściekła/y:. Bo mamusia to spać nie musi. Bo po co :shocked2:.

Dobra nie smęcę i idę robić śniadanko, bo na razie to kawkę pije a jakaś głodna jestem już.

Witam i ja
szklanka na drogach pokazywali w tvn24 17 do krasnegostawu, lod na drodze wszystko stoi, ale słonko wychodzi to moze bedzie lepiej
aneta pozniej moze bedzie juz ok, albo w busika wsiadziesz i przyjedziesz do nas
a ja dzis do lekarza no i chyba znow w trapery wskocze bo maja gumowa podeszwe
oj nic mi sie nie chce robic,
zmykam do garow:-(

Witam i ja :-):-)
Fakt wczoraj było niezbyt miło, przeszliśmy się tylko trochę po osiedlu i do domu wróciliśmy :dry::dry: wiatr prosto w buzię nam miał :dry::dry:
Dzisiaj jedziemy do teściowej jak tylko torta upiekę więc zaraz zmykam do kuchni :tak::tak:
Gon1a to faktycznie tanie to wasze przedszkole, ja tyle za państwowe co m-c płacę :szok::szok:
Madziarka myślę że koło południa możesz bez problemu zadzwonić do Karoliny :tak::tak::tak:
A i jeszcze życzę wam miłego spotkania :tak::tak::tak:

Emilia z facetami tak juz jest, u mnie bylo to samo jak Asia mala byla, pamietam jak mnie maz pouczal zeby tylko malej do lozka nie brac bo sie przyzwyczai a ja glupia karmilam ja w nocy i usypialam na siedzaco, ale potem wygoda wziela gore mala do lozka, cyca w buzie i ja sobie drzymalam a ona jadla i potem usypiala przy cycku, no i tak spi z nami prawie do dzis, bo 2 dni spi w swoim lozeczku, dzis przyszla do nas ok 6:-)

i nici z cyklinowania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: za duża warstwa farby i trzeba kłaść płytę osb, już widzę ile to będzie roboty żeby to wypoziomować :dry: i znowu trzeba bedzie Olę gdzieś oddać, któraś chętna??

reklama
ok, będę pamiętać, jak już teściowa nie da rady to podrzucę do Ciebie:-D
i co ja mam robić cały dzień?:dry: nastawiłam się na cyklinowanie a teraz siedzę sama i się nudzę, zapraszam do mnie jeśli któraś będzie w pobliżu na kawkę :tak:

Do góry