aneta82
Fanka BB :)
Madziara78 ja mam dłuższy staż a mimo to boję się w takich warunkach jeździć, i właśnie nie wiem jak ja dojadę wieczorem do Was :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
jak ja chcę wrócić do tańca... 

. Natalka wczoraj padła przed 23, a obudziła sie o 5.30. Nie wiem o co chodzi. Ona tak nie ma. Ja zwlec się nie mogłam. M miał się zająć dziećmi, ale jak zwykle odwrócił się na łóżko w drugą stronę i poszedł spać dalej
. Bo mamusia to spać nie musi. Bo po co
.
wiatr prosto w buzię nam miał 

za duża warstwa farby i trzeba kłaść płytę osb, już widzę ile to będzie roboty żeby to wypoziomować
i znowu trzeba bedzie Olę gdzieś oddać, któraś chętna??
. A i moja w podobnym wieku to się dogadają ;-)
nastawiłam się na cyklinowanie a teraz siedzę sama i się nudzę, zapraszam do mnie jeśli któraś będzie w pobliżu na kawkę