reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta1981 konia powiadasz :-D:laugh2:

aleksa123 mi kiedyś Pani w aptece powiedziała, że wszystkie te leki mają ten sam skład. Tyle, że ja nie testowałam, więc nie wiem czy ma rację. Myśmy kupowali colinox, tyle że na zaparcia, ale tam na ulotce pisało, że też jest od kolek

aluśka a próbowałaś małą wykąpać jak ma tą kolkę?? Może wtedy się uspokoi??

reklama
Witam,po dlugiej przerwie na lubelskim forum.....
Nie wiem czy uda mi sie wdrozyc szybko ,ale postaram sie....:tak:;-)
Witam nowe mamuski,pewnie niektore mnie nie znaja wcale:sorry:....

Ostatnia edycja:
Marta1981 widzę, że Twój M ma tak samo ciekawe pomysły ja mój, choć mojego trochę mniej kosztowne. Śmiać mi się chcę jak sobie przypomnę pewną historię. Jakoś w wakacje mówili, że jajka będą po 1 zł za sztukę, to mój wymyślił, że może kur nakupimy i biznesa będziemy rozkręcać :-D

anet15 ja Cię nie znam, ale z chęcią poznam :tak::-)

Dzieki Emilia:tak:;-)...widze ze twoja Natalka i moja Karolcia w podobnym wieku....
Przeczytalam kilka postow wstecz i widze ze kolki na tapecie....wspolczuje,moje kobitki na szczescie nie mialy,wiec nie wiem co moge podpowiedziec.....:sorry:
Od niedzieli Karolina mi goraczkowala,nawet do 39.5 kresek...ale od wczoraj spokoj....wysypki nie ma(a 3 dniowke juz raz miala)...wiec nie wiem co to bylo,no chyba ze nas jeszcze wysypie to bedzie 3-dniowka drugi raz....:tak::-)

Teraz mala spi,a ja szukam inspiracji na obiad....

Ostatnia edycja:
anet15 ja właśnie gotuję rosołek, a na drugie nie wiem co zrobić. Pewnie udka z kurczaka upiekę, ale mój M za bardzo nie lubi, więc będzie jęczenie :tak:, ale i tak zje, bo inaczej jutro jedzenia nie dostanie jak będzie wybrzydzał :-D

Widz ze nie tylko moj wybredny co do jedzenia...hi,hi....
Mam troche jeszcze pulpetow z wczoraj,wiec tylko ziemniakow ugotuje i bedzie,a jak nie wystarczy,to ja zjem kanapki....i juz

Widze ze aneta82 z moich rodzinnych stronach mieszka...ja mieszkalam na Woli Piaseckiej,a teraz niedaleko fajsławic....ale do Osrodka Zdrowia dalej jezdze do Piask....

jejku, ledwie wstaliśmy, mąż z Olą o 9 a ja 9.30 pogoda tak wpływa czy co?? ale powoli trzeba się za coś brać, bo mamy basen po południu,
Marta zazdroszczę Wam tej klaczy, jak byłam w Holandii to często jeździłam konno, wiecie że tam jest normalne jak ktoś jedzie konno środkiem ulicy :-D
karlita zdrówka dla Norberta, oby było wszystko w porządku w szpitalu
anet15 witam
aluśka teściowe już tak mają
Justyna kuruj się i nie daj się chorobie
misia szybkiego wyklucia się jedynek
anaconda zwróć im uwagę, a jak nie pomoże to 112

i mi się dziecko rozgadało "baba baba baba oba mama papa bu"

anet15 zapraszam na kawkę, ja obok ośrodka mieszkam, ale moje rodzinne miasto to lbn

Ostatnia edycja:
Emilko, z kurami też myślałam w tamtym roku - chciałam kupić za swoje kurcząt i dać teściowi do trzymania bo ma gdzie i paszę bym kupowała byle swoje jajka mieć to nie chciał bo kwoka siedzi i kurczaki będą - Ok - więcej się nie narzucałam:no::sorry: i co? Teść ze wsi a miastowe jajka kupuje bo tylko 4 kurczaki mu spod kwoki wyszły:-p:-p i jajek to ma 10 na dwa tygodnie. A co do M to on od początku dalekomyślacy;-):tak: - jednego roku skupiliśmy we żniwa zboże od rolników po 40zł a na wiosnę zarobiliśmy na nim drugie tyle:tak::cool:. Kolejnego roku byliśmy w plecy bo cena się trzymała a nawet spadła to M dokupił świń, żeby zboże skarmić i teść miał prawie 60 prośków w chlewni - to remont się zrobiło i na samochód poszło:tak:.
U mnie znowu brat i na łatwiznę idę i wątróbka na obiad.

reklama
Do góry