reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka Madziarka milego pluskania w baseniku...
Aneta z tym zaproszeniem oj uwazaj kochana co mowisz co mowisz:-Dfotki super przypomnialas mi ze mialam zakupic taki wiekszy basenik do rodzicow n lipiec przede wszystkim
Justyna jeden slyszy drugi nie slyszy boze co za lekarze skonsultuj to raz a dobrze i oby z uszkami juz wszystko bylo ok...

Ja juz po zakupkach warzywno-spozywczych i wkoncu w lodoweczce swiatla nie widac;-)dobrze ze M byl w Lublinie to wszystko wniosl do domu....
Jak maly przyjedzie jemy obiadek i ruszamy na rower tj oni na rower a ja do nich samochodem
Milego popoludnia

reklama
Maltanka wy tez na basenik wiec wam rowniez udanego pluskania oby woda ukoila Twoje ramiona....
aneta wow szalejesz kulinarnie dzisiaj...

Anetka super zdjęcia basenowo-grilowe;-):-)

Madzienka, Maltanka, Madziara udanego pluskania:tak:

Karlitka pediatra kazała stosować krople otinum i po dalszą diagnozę iść do laryngologa, super że macie mini basen na balkonie:tak:pozazdrościć tylko

Antuanet super że weekend mieliście udany:-)

Anaconda o przypomniałaś mi że i ja mam pierogi w zamrażarce:-D. Jak Mai nóżka?

Marzenko dobrze że mąż pomógł Ci z zakupami:-)

Maltanka może Hubercik nie chce jeść bo jest upał:confused:

Anetka ja na weekendzie zaspokoiłam swoją ochotę na pizze:-D

Emilka, Aluśka, Gon1a a Wy gdzie się podziewacie?????

Uf, wróciliśmy w końcu do domu, jestem wykończona jazdą autobusami, gorąco i przeludnienie było. Wiecie że tylko starszy pan pomógł mi wyprowadzić wózek z autobusu (kierowca tak staną daleko od krawężnika, że sama nie dałabym rady), a młodzież to udawała, że mnie nie widzi i nawet dup nie przesunęli żeby zrobić mi miejsce na wózek:wściekła/y::wściekła/y:
A od laryngologa mamy super wieści, uszka czyste nie ma żadnego zapalenia, a ból przy naduszeniu wynika z ząbkowania:tak:, pani doktor powiedziała że już nie długo ząbeczki wyjdą:-D. A tą pediatrę to ja teraz będę omijała szerokim łukiem:realmad:

Witamy i my w końcu. Niestety nie nadrobie wekendy mimo,ze troszke przeleciałam... ale mam jakoś nastrój kiepski. W czwartek mamy pogrzeb maluszka-niestety cud sie nie stal :-( żył równe 3 tygodnie:-( I w czwartek o 14 jest pogrzeb.

W pracy bez zmian, tzn nic nie wiem... no ale to dopiero poniedziałek.
Tez niestety kuruje plecy- co za dużo to niezdrowo. maltanka ty na plecach non stop a ja na brzuchu :confused: i wiesz kefir troszke ulżył no i wilgotny ręcznik:tak:
Tak jak maltanka pisała, wypad do Krainy Dinozaurów udany, tylko mega gorąco... dobrze,ze wybralysmy sie wczesniej to samochod mialysmy blisko i nawet w cieniu:-D park rozrywki dla starszych dzieciaków no i dla "tatusiów" :-D Ale tak to polecam wycieczkę:-)

Pranie wstawiłam, bo z kosza wychodziłow, jeszcze musze cos do jedzenia zrobić, bo przez wekend nic kompletnie nie gotowalam, a wczoraj po powrocie to tylko lezalam i wyłam przez plecy :zawstydzona/y: Wiec teraz trzeba stac przy kuchni-beda pulpeciki w sosie pomidorowym.

maltanka jeszcze raz dzięki za super wycieczkę, Moj W tez dziekuje i bardzo miło bylo mu Was poznać... oby wiecej takich wypadów:tak:

dziewczyny miłego chłodzenia tyłeczków-ramiorek itp. w basenie;-)

aneta ale superasnie fotki!!!! a z zaproszenia to napewno skorzystamy!!!!:tak:

Justyna dobrze,ze z uchem wszystko oki:-)

Madziarka super,ze wesele udane... ;-)

marz nie dosć ze gorąco to jeszcze masz głośno:-(

anaconda to musisz miec masakre w domciu... upał!!!!!:szok:

Antuanet super,ze wekend udany:tak:

Madzienka nie dość,ze wekend na swiezym powietrzu to jeszcze opieka na dzieckiem, żyć nie umierać:-D

my po pluskaniu...ach basen w taka pogodę to jest to!!!!
Jula teraz przysnęła...biedactwo wymęczyło ją to machanie rękami i nogami:-D

Justyna to dobrze że z uszkiem wszystko w porządku...Ci lekarze to jakaś masakra:wściekła/y:

Sunday chwal się fotkami!!!

Sunday wielka tragedia dla rodziców tego maluszka:no::-(

Madzienka fajnie ze basen udany:tak:Jula już prześpi do rana czy jeszcze ma zamiar brykać? Bez kitu, z lekarzami to obłęd, ja dzisiaj nieźle się zestresowałam:dry:

Zjadłam kanapeczkę z ogórkiem małosolnym i teraz mnie smali:-D

reklama
Do góry