witajcie
u mnie ciezko w niedziele oczywiscie jak to na weekendzie na izbie wyladowalam, bo wydawalo mi sie ze wody mi sie sacza pani dr wykluczyla ale czop mi odszedl przestraszylam sie bo nie wiedzialam co to jest, wiec migiem do szpitala, ale uplawy mam takie mega ze 2,3 podpaski dziennie i dzis ide do swojego lekarza w szpitalu mnie wezmie zbada i zobaczy co sie dzieje bo wcale sie nie zmniejsza a od dzis do terminu rowno miesiac
cos czuje ze moje male nie doczeka terminu, do tego waga stoi w miejscu od 2 tyg dziwne bardzo i brzuch mam nisko, wiec czyzby juz tuz tuz??
oczywiscie dzis biore ze soba torbe do szpitala bo roznie moze byc
anaconda Twoja Maja i tak dzielna Asia dale sobie tylko lapisowac zabki, bylismy w czwartek jak zobaczyla pania co jej borowala zeba to w krzyk z laska i po namowach otworzyla buzie wiec nie da sie u niej na razie nic robic bo dr mowi zeby jej lepiej nie straszyc moze pozniej
anet 15 ja to bym do DSK pojechala zeby sprawdzili czy wszystko ok bo to male dziecko jest, wspolczuje sytuacji w domciu, ale facetom sie wydaje ze jak siedzisz w domu to nic nie robisz tylko oni biedni do pracy chodza i cos robia (albo i nie)
aneta82 u mnie tez tak czasem jest ze cos upichce a maz wraca z pracy i mowi zepizze zamowili i nie jest glodny, wtedy sie wkurzam i nie gotuje przez pare dni, oje sobie kanapek to od razu kruszeje
sunday mam nadziej ze niedlugo sie dowiesz co i jak z praca, wspolczuje rodzicom:-(