reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Cześć!
Ja zasiadłam i czytam uparcie Wasze sprawozdania, ależ tego juz mi się pokićkało. Ja oddycham pełną piercią bo Gabi zasnęła a ma teraz jeczacy czas:-( tylko kwęczy niczym się nie interesuje, ani zabawkai ani malowaniem ani nawet bajkami w telewizji muszę się z nią bawic a jak coś sama chcę np. ugotować to już jest przy mnie i jęk:wściekła/y:
Wcianam truskawki bo nam wczoraj sąsiadka przyniosła-takie niepryskane dla Gabi, ale ona coś niespecjalnie jest za nimi:baffled:
mój Z wpdła na pomysł zeby 20 VI gdzieś pojechać bo moze urlop obie załatwi więc jak załatwo to zabieram się za szukanie jakiejś kwatery.

oczko juz ok nie ma oznak alergii. no i pochwalę się ze Gabrysia juz przesypia bez jedzenia całe noce, tak do 7 lub 7.30:cool2::cool2::cool2:

teraz tylko rozstanie ze smoczkiem nam pozostało z oduczanek:dry:

Gon to masz troszkę zmartwienie, obt gin uspokoił Cię.
Sunday Tobie jak wykle życze zeby dyrka miała dla Ciebie dobre wieści:tak::tak:
Marz ja odpuściłabym sobie wyjazd w góry w takim stanie. Sama byłam w Tatrach ale na początku ciąży i był to lipiec ale tylko dolinki zdobywałam

Maltanka ja tez dziś mam sprzątanie w planach bo kurz się na meblach zbytnio zadomowił:sorry2::-D
Justyna wspaniale że uszko Michałka OK

Aneta Twoja Ola jest boska w tym baseniku! Ja też muszę Gabi na działkę do dziadków taki sprawić

Madzienka Julia stęskniła sie za hulajnogą jak byliscie na urlopie? w smoczek już Wam nie potrzebny?

Dziewczyny babka po pieniądze przyjechała :-D:-D:-D w końcu trzeba jej zapłacić za ten czas gdy nas nie będzie :-D:-D:-D
A ja zaraz po Maję idę i aż się boje szykować do tego dentysty :szok::szok:
A wiaterku o którym piszecie nic nie czuję bo nadal mam całe okna pozaklejane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aneta mój też czasem przyjedzie z pracy i mi mówi że nie głodny bo coś tam w pracy jadł, ale ja to świnia i obiad odgrzewam mu ten sam na drugi dzień, oj ja nie będę na darmo przy garach stać :-p:-p
Sunday ale ta dyrka cię trzyma w niepewności :szok::szok:
Marz sama zdecydujesz, zależy jeszcze jak się czujesz :confused::confused:
Gon1a trzymam kciuki żeby cię dzisiaj nie zostawili w szpitalu tylko coś poradzili na te upławy :tak::tak:

Ostatnia edycja:
ja trochę ogarnęłam mieszkanie, młody śpi, i zaraz idę kawkę zrobić

wiecie po ile są truskawki koło mnie po 6,90:szok::wściekła/y: kupiłam Hubertowi trochę mam nadzieję, że cena spadnie jeszcze bo mi trzeba na kompoty:sorry2:

izka
ja też na Kraśnickich wylądowałam:tak:

marz
a na kiedy masz termin, gdzieś pod koniec sierpnia? to faktycznie blisko, ale różnie to bywa jedni jeżdżą inni się boją, ja miałam akurat w zimie to nigdzie nie jeździliśmy:sorry2:

sundey
a trochę ogarnęłam, tak siostra do mnie przyjeżdża:tak: ależ cię ta baba trzyma w niepewności:sorry2:

talia a jaki kierunek wybraliście na wakacje? teraz to pewnie ciężĸo z kwaterami będzie bo co lepsze to pozajmowane już:sorry2:

anaconda aha to jednak zostajecie jeszcze? daj znać jak po dentyście

my odwiedziłyśmy Olimp i McDonalda..ależ oni mają pyszne te lody:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...autko ubezpieczone:tak:więc jeden wydatek z głowy

Marzenka zrezygnowałyśmy po dzisiaj to coś na deszcz się ma a nie na opalanie:blink::blink::blink:
a co do wyjazdu to skonsultuj to ze swoją gin...

Sunday ale ta dyr to wredne babsko...a kiedy ma Ci powiedzieć co dalej...

Maltanka na targu koło stokrotki wczoraj truskawy były po 4 zł
Idziesz jutro z Hubciem na basen???

Anaconda jak szykowanie???

Gon1a oszczędzaj się, jeszcze dwa tygodnie zaciskaj nogi!!!

Talia to udanego polowania na kwatery;-)

Aneta szkoda że twoj m nie szanuje twojej pracy:blink::blink:popieram pomysł Marzenki niech sobie sam poradzi:-p

Ktoś ma ochotę na piątkowy wypad do h2o???

Ostatnia edycja:
Hej!

Madziara kurcze może i on podtruł się tą samą sałatką co ty, albo na weselu mu coś zaszkodziło

Anaconda trzymam kciuki za Majeczkę:tak:

Anet mam nadzieję że ciche dni szybko się skończą i mąż opamięta się w końcu i Cię przeprosi:tak:denerwuje mnie takie gadanie, że jak ktoś siedzi w domu to się nudzi:wściekła/y:, może zostaw mu na dzień cały dom na głowie i wyjedz do jakiejś koleżanki zobaczymy czy będzie się nudził. Super że cholesterol traszkę zleciał w dół:-)

Mariolciaa nieźle Cię siostra przegoniła po mieście

Anetka udanego spacerowania:-)

Gon1a mam nadzieję że nie zostaniesz w szpitalu i jeszcze trochę wytrzymasz z porodem:tak:

Marzenka to zależy jak się będziesz czuła w lipcu, podróż na pewno będzie męcząca i będzie gorąco, trudno jest coś doradzić. Może lepiej zapytaj o to gina

Sunday super że dziadkowie zajęli się Maksem:-)

Talia super że z oczkiem już jest ok:-)Brawa dla Gabrysi za przesypianie nocek bez jedzonka:tak:

Maltanka ja dzisiaj kupiłam truskawki po 5 zł, bardzo dobre:tak:, życzę udanego spotkania z siostrą:-)

Madzienka udanej zabawy na placu:-)

My już zaliczyliśmy 3 godzinny spacerek. Pochodziliśmy po ciuchach i upolowałam jedynie bluzeczkę dla Michała, a dla siebie nic nie wypatrzyłam

Ostatnia edycja:
madzienka tez sobie lodów dziś nie odmówiłam.

Justyna już się chyba nie zdecyduję na taki maraton.

a miałam się zapytać, gdzie w Lublinie są sklepy z używanymi ubrankami dla maluszków?

reklama
Witam

Melduję że żyję, ale jakoś ochoty brak na pisanie, zresztą czasu też :sorry2:.

My jemy zupkę i wybywamy do aluśki na próbne czesanie, bo za 2 tygodnie idę na wesele i Ala będzie mnie na nie czesać :-)

Jak się nie będę odzywać tzn że wyjechałam do teściów. Dzisiaj mąż ma wolne to pewnie wieczorkiem sobie razem posiedzimy, a jutro jak mechanik wymieni mi pasek rozrządu to wybywam pod Nałęczów :tak:, wprawdzie nie wypoczywać (bo pewnie będę truskawki zbierać na kompoty i dżemy), ale może trochę relaxu zażyję :-D.

Do góry