reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale puuuuchyy:sorry2: Zasypiam normalnie, jakieś ciśnienie do bani chyba jak dla mnie

Madzienka no czeka nas malowanie teraz:dry: jak tam spacerek udany?

Eliza co to za dołki ?? wyganiamy:tak:

Justynka hop hop, gdzie jesteś?

Marz super, że na rowerku pośmigaliście;-)

reklama
mam takie pytanie do was, znacie może dobrego, sprawdzonego hematologa, nawet prywatnego...
nie dość ze na chodzki czekaliśmy 2 tyg. na wizytę a prosiłam o szybki termin z polecenia pediatry, to jeszcze szanowna pani doktor dziś nie przyszła... nawet pytałam się w rejestracji czy p. doktor jest bo juz 2 godz, czekamy, juz nie mówiac o innych matkach z dziećmi od 8 rano sa... to mnie zapewniano ze zaraz pani zacznie przyjmować, pózniej okazało się ze nie.

a musimy pilnie skonsultować się z hematologiem bo Oli ma za duzi leukocytów bez objaw infekcji...zaczynam się co raz bardziej bać...

Hejka :-):-)
Az szkoda pracować jak taka piękna pogoda :tak::tak: ale dzisiaj i tak jakoś szybko mi zleciało - może dlatego że miałam dużo roboty :tak::tak:
Potem basen i dopiero teraz chwila na mały relaks :tak::tak:
Elza tulaski na dołki, oby szybko minęły :tak::tak:
Motylla współczuję porannej pobudki :tak::tak: ja dospać nie mogę i sama się budzę o godz.5.30 a potem drzemię jeszcze pół godzinki :-D:-D
Marz super ze możesz jeździć na rowerze obok Bartusia :tak::tak: fajnie macie z tymi wycieczkami nad zalew :tak::tak:
Madzienka i jak spacerek spaceróweczką? Chyba Lence się spodobał :tak::tak:
Mandziula ooo Ty też spacerówkę zakupiłaś - pochwal się jaką :tak::tak: trzymam kciuki za wizytę z Zosia u lekarza :tak::tak:
Mariolciaa z hematologiem niestety nie pomogę :-:)-(

ale pusto wszystkie pewnie spacerują i korzystają z pogody...

my tez po kolejnym spacerku...Lenka zachwycona jazda w spacerówce....pięknie sobie śpi, jak się przebudzi to guga i rozgląda się dookoła....

Mandziula jak wizyta, co mówiła pani doktor...zaszczepiona Zosieńka...

Justynka no właśnie gdzie jesteś...
a Sunday??widzimy Cię na fb...:-p

Witajcie. Czytam Was codziennie... ale na tym kończyłam aktywność na bb bo jakoś nie mam ani weny ani czasu na dłuższe posiedzenie. Po przedszkolu godzinami na placu zabaw siedzimy, potem w domu glodni a w lodówka prawie nic nie ma bo nie było komu zrobić.:baffled:

Madzienka Jestem jestem, dzięki za pamięć :-)
ale śliczne fotki na FB :-) super ze wózeczek podpasował :-)
My niestety z majóweczki nie skorzystamy, bo idziemy na komunie...

Justynka właśnie gdzie jesteś?Na gg też Cie nie ma...:baffled:

anaconda dobrze ze czas zlecial szybko w pracy :-)

Mariolcia ja niestety nie pomoge z lekarzem,ale trzymam kciuki za szybką diagnozę.
Co odlicza Twój ostatno suwaczek?Odchudzasz się do 46 kg??? :szok:

Motylla super,teraz masz podwórko , pogoda piękna:tak:

Eliza tulaski na dołki...

marz brawa dla Bartusia za pierwsze spacerki :-)

mandziula i jak wizyta Zosienki?

witam wieczornie
my dzisiaj z Zosieńką wypróbowałyśmy nową furę (kupiłam Mikado oxford 3 kołowy o taki tylko niebieski Mikado OX-FORD - z kierowaną osią przednią | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości) w miescie prowdzi śię super, w naszych wieskich warunkach trochę gorzej, ale jestem zadowolona:tak::tak:

po wizycie... cóż lekarka stwierdziła ze takie wyniki mogą byc skutkiem niedożywienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak wiec od dzisiaj Zosieńka jest dokarmiana butlą a w poniedziałek mamy na ważenie się stawić... oby to było to
madzienka super, zę spacerówka zaakceptowana:tak::tak:
mariolcia ja niestety też z lekarzem nie pomogę, trzymam kciuki za szybką diagnozę:tak::tak:
iwonka ciśneinie rzeczywiście dziś trochę kiepskie było, podobno ma padać

Hej

Gabi już dawno śpi bo strasznie się męczy tymi harcami na placach zabaw, ja sobie dziś poplotkowałam z moja sasiadką i pogratulowałam jej fasolki:-D Ja już powoli się pakuję jutro jedziemy do Biłgoraja a w niedziele dalej. Jeszcze jutro formalnosci w banku musimy z zaliczyć i będziemy mieć weekend około południa.

Madzienka swietnie że pasuje Wam nowy wózeczek, a dlaczego kupowaliscie go w Zamościu

Motylla to są plusy takiej przeprowadzki a jak dzieciaki się zaklimatyzowały? a nas nie będzie 4 dni a mnie 5

Mandziula podtuczyśsz swoją Zosienke butlą i będzie już OK

Anaconda
ach te kucyki u nas na szęście jeszcze to szaleństwo ma łagodniejszy wymiar

Sunday chyba i tak mniej się je jak jest ta ciepło
Elza wytrwałosci!!!! nie smuć się zbyt dugo:sorry2:

Mandziula super wózeczek...
Trzymam kciuki żeby butla ruszyła wagę Zosieńki...jakie mleko jej dajesz?

Talia akurat w tym sklepie bo mają bardzo dobre ceny zarówno wózków jaki i fotelików i dosyć spory wybór...

u mnie za oknem słychac juwenalia albo jakiś inny koncert....i po kolei na balkonach psyk...otwieranych puszek:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam,
my dziś wróciliśmy....jak sie ogarniemy to więcej napiszę:tak:ale Stacho z gór przywiózł drugiego ząbka!:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nocną porą:-)

madzieńka fuper spacerówka:tak: teraz pewnie Ci wygodniej, panietam jak zamieniłam wózek na tę lekką psacerówkę to miałam wrazenie,ze zaraz sie rozpadnie taka mi se lekka i delikatna wydawała:-D:-D śliczna na Twoja mała śmieszka a zawieszka boska ma Sywia talent:tak:
mandziula pewnie pediatra ma rację, Zosia dodje MM i przybierze na wadze:tak: nie była marudna, miałaś jakieś oznaki, zeby niedojadała? super wózeczke:tak:
antuanet, misia jak było? opowiadajcie:tak:
mariolcia z lekarzem nie pomogę:sorry2:
anaconda i jak dalej wstajesz przed budzikiem czy juz Ci przeszło?:-D ja mam takiego lenie, ze nie wiem:sorry2:
aluśka macie juz wynika badań Martynki?

Ja mam jutro wolne, miałam isc na zakupy, ale tak sobie przelew zrobiłam, ze wyjdzie dopiero jutro i dojdzie pewnie popołudniu, więc jutro odwiedzę chyba koleżankę, która lada dzień bedzie szła na porodówke, trzeba wykorzystac ostatni moment na spokojne pogaduszki:tak:

Do góry